Wat zijn de factoren die invloed hebben op de druk van de snijmachine sterven?

Er zijn vele factoren die invloed hebben op de druk van de snijmachine sterven:

1. de lengte van het stalen mes, des te langer de totale lengte van het product, des te groter de weerstand van de schimmel, des te groter de druk nodig.

2. de dikte en hardheid van het product, des te groter het bedrag nodig voor het stansen machine te snijden het karton en veroorzaken de plastische vervorming van het karton te produceren inspringing

3. stalen mes stootkussen van de hardheid en ruimte van de cassette, sterven snijmachine gebaseerd moet zijn op de dikte van het karton te kiezen van de juiste hardheid van het ontwerp van de strip, en de strip moet worden te groot, dat het is best om in kleine stukjes gesneden , Aan beide zijden, dat vermindert de druk die nodig is voor stansen.

Wat zijn de elementen van de verzameling sterven?

1. Selecteer het ordetype van kleur. De kleur van het soort GCR en ECR zijn twee, GCR voor de grijze component in plaats daarvan, ECR voor de achtergrond verwijderd, wordt het aanbevolen om GCR formulier te gebruiken.

2. om te bepalen de sterven-snijmachine zwarte versie van de tooncurve, wanneer het imago van de grijze onderdelen minder, meestal de zwarte versie van de handelsmerk stansen machine in de zwarte versie instellen. Als de afbeelding hoge verzadiging, hoog contrast kunst fotografie, zwarte is versie kan worden ingesteld op korte contrast contrast zwarte versie, als het beeld van de grijze component van de meerderheid van de lange termijn sterven-snijmachine zwarte versie gebruiken.

3. de zwarte versie van de maximale beperkingen van verschillende soorten originelen moeten verschillende waarden, 70% tot 90% kan worden, gebruikte is 85%.

4. de totale hoeveelheid inkt namens de vierkleurige lijn en de maximale waarde, papier zoals gecoat verschuiving wenselijk 330 tot 380%, terwijl het krantenpapier ongeveer 260 was %.

5. handelsmerk van stansen machine achtergrond winst waarde wordt vooral in de donkere Toon van de waarde, verhoogd als het oorspronkelijke donker Toon niveau, dan de waarde kan worden verhoogd, anders hoe kleiner hoe beter.