Drie factoren die de druk van die snijmachine beïnvloeden!

Die-snijmachine wordt voornamelijk gebruikt voor de bijbehorende niet-metalen materialen, stickers, indentatie en bronzen operaties, plakken, metalen schimmels, staaldraad, enz. Door de afdruk om een bepaalde druk uit te oefenen, de afdruk of karton in een bepaalde vorm . Ken jij de factoren die de druk van de matrijs snijder beïnvloeden? Het volgende wordt door Xiao Bian voor u uitgelegd.

1, de lengte van het mes, hoe langer de totale lengte van het product, hoe groter de weerstand van de mal, hoe groter de druk nodig is.

2, de dikte en hardheid van het product, sterven snijmachine in het afsnijden van het karton en de plastic plastic vervorming van het karton veroorzaakt door de grotere behoefte aan indentatie

3, stalen mesblok van de hardheid en het gebied van de strook, sterven snijmachine moet gebaseerd zijn op de dikte van het karton om de juiste hardheid van het stripontwerp te kiezen en de strip moet te breed zijn, het is het beste om te snijden In kleine stukken, aan beide kanten, waardoor de druk die nodig is voor het snijden van de dieet vermindert.

Die snijmachine wordt voornamelijk gebruikt voor de bijbehorende niet-metalen materialen, plakken, automatisch afval, sterven snijmachine met behulp van staalmes, metalen schimmel industrie, door de druk om een bepaalde druk uit te oefenen, de afdruk of karton in een bepaalde vorm gerold Weet u de veilige werking van die snijmachine? Het volgende wordt door Xiao Bian voor u uitgelegd.

1, het personeel voor het gebruik van blanking machine strikt voor de werking van de opleiding, inzicht in operationele veiligheidskennis.

2, controleer of de apparatuur normaal bedieningsapparatuur kan zijn, items niet op de machine kunnen opslaan, om de machine niet te verpletteren of de werking ervan te beïnvloeden, vaak aan de machine, zoals smeermiddelen.

3, moet de machine in de reparatie, afstelling, olie, onderhoudsreiniging, in de stopstand staan en de veiligheidsdeksel van de apparatuur openen van de vergrendelingsknop om te drukken.

4, vouw, installeer de sjabloon, u moet de beveiligingsinstellingen openen en zorgvuldig controleren of de armatuur beveiligingsveiligheid is.

5, is het strikt verboden schade aan de apparatuur in de veiligheids- en beschermingsinrichtingen bij gebruik van sterven snijmachine om het gebruik van veiligheidsvoorschriften te volgen, om te stoppen met het gebruik van de tijd in een redelijke positie, zodat beide de machine Kan niet worden beschadigd Persoonlijke veiligheidsproblemen.

Het bovenstaande is Xiaobian om een deel van uw werk uit te leggen over de veilige werking van die snijmachine, u wilt de matrijs snijmachine gebruiken als de hulp.