De Werkgroep subsidiariteitsbeginsel afvlakken sterven snijmachine

Op dit moment, gebruikers van hoge-kwaliteitseisen van de grafische industrie groeit, het vak ontwerp is ook steeds complexer. Teneinde de foutbereik van ± 0,15 mm, is het noodzakelijk om te proberen de gekwalificeerde sterven-snijmachine. Op hetzelfde moment, aandacht besteden aan de aanpassing stappen, met name het voederen station en het papier tot de tijd van de voorlopige verordening.

Beginsel werken: platte sterven-type sterven snijden machine stansen platform en de vorm van het snijden mechanisme zijn plat. Het stencil is vastgesteld op een vlakke etappe en het blad is geplaatst op een glasplaat (lagere platen). Werk, stansen plaat vaste fixed, de drukplaat via de drijfstang krukas op-en neergaande beweging, het maken van het platform en de drukplaat clutch voortdurend druk, elke druk zal zijn een tijd om een stansen. Gemeenschappelijke flat druk sterven snijmachine met verticale sterven snijmachine en horizontale sterven snijmachine twee. Op dit moment is de verticale sterven snijmachine voornamelijk bewerkt met platte druk plat drukmachine; en horizontale sterven machine structuur en monochroom offsetdruk snijmachine is vergelijkbaar met het door de voeding deel hebben gegoten deel, het materiële deel en een aantal automatische reiniging van de apparatuur en andere componenten.

Voor- en nadelen: ten gevolge van platte druk sterven snijmachine met andere stansen apparatuur heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijk te onderhouden, eenvoudige bediening, gemakkelijk te vervangen stansen inspringing plaat, geschikt voor verschillende gewicht materialen, sterven snijden precisie en een aantal voordelen, zodat er een brede waaier van markten. Maar de tekortkomingen zijn ook duidelijk, bijvoorbeeld, zijn er een heleboel werkdruk, resulterend in arbeid intensiteit, lage productie-efficiëntie. Het is een brede waaier van toepassingen, geschikt voor vouwdozen, dozen plakken, gegolfd vak sterven snijden inspringing behandeling, is het gebruik van de meest voorkomende binnenlandse stansen apparatuur.