De reden waarom de precisie van de sterven-snijmachine afneemt

Een, op de stansen of stansen versie van de positionering zijn niet toegestaan. Langdurig gebruik van de machine zal leiden tot het stansen frame of stansen plaat op de positionering blokkeren van slijtage, zodat de kloof is te groot en leiden tot het verminderen van de snijprecisie. De positionering blok moet worden vervangen op dit moment. Kant positionering van de slijtage van de lamellen is dat een belangrijke factor in de kant positionering is niet toegestaan. Zoals de positionering van de bellen niet genoeg is om goede slijtage te compenseren, zal veroorzaken slechte plaatsing kant positionering van de nauwkeurigheid. Vervang de kant positionering plaat op dit moment.

Ten tweede, voor en na de plaatsing van de slinger positionering afstand is te klein. Omdat de lengte van de ketting zelf een bepaalde fout, heeft als de plaatsing afstand te klein is, kan dan de voorste en achterste positionering niet elimineren de keten fout in, dus de snijprecisie sterven. Op dit punt moeten worden aangepast voordat de positionering van de slinger schroef of post positionering slinger cam positie, zodat de voor- en achterzijde positionering frame om te stoppen met de tanden 2 mm ~ 3 mm afstand is passend.

Ten derde, grijper druk is te klein of ongelijke. Als de grijper van actieve tandheelkundige elasticiteit kleiner als gevolg van langdurig gebruik wordt, zal het het papier af op uitglijden of vallen af tijdens het overdrachtsproces wordt, die rechtstreeks van invloed op de nauwkeurigheid van stansen veroorzaken. Ongelijke druk tussen de grijpers kan het papier af op het proces van het scheeftrekken. Op dit moment moet de actieve tanden veranderen. Bovendien, kan de vaste tanden in de horizontale hoogte ook verenigbaar moeten zijn, anders in de grijper papier botsing of grijper papier rimpels, beïnvloeden de snijprecisie.

Vierde, kartonnen overdrachtsproces wordt de belangrijkste drive slijtage en scheur rek, zal direct invloed op de positie nauwkeurigheid voor stansen. Op dit punt ter vervanging van de keten. Intermitterende mechanisme dragen, wat resulteert in tand rij in de stop of start het proces van jitter, zal ook invloed op de snijprecisie sterven. In dit geval over het algemeen alleen van invloed op de nauwkeurigheid van positionering, ditmaal, moet tijdig onderhoud.

De bovenstaande vier punten is de sterven-snijmachine sterven snijprecisie niet hoge mechanische redenen, de behoefte aan bewerking en onderhoudspersoneel op de machine te doen van onderhoud, tijdige inspectie en onderhoud om ervoor te zorgen dat de beste wijze van bediening van sterven Snijmachine.