Het onderhoud van de koude persmachine is erg belangrijk

Cold Press Machine is een van de meest gebruikte machines in de houtbewerkingsindustrie. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het verbinden en veneeren van plaatmeubilair. Na het gebruik van Cold Press Machine, de Cold Press Machine om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Cold Press Machine onderhoud heeft een complete set van normen. Als we uitkomen, hoe handhaaft u de Cold Press Machine? Hier voor iedereen om te introduceren.

1, na het einde van elke klas moet de pers schoonmaken en ervoor zorgen dat de schroef schoon is.

2, de wekelijkse turbines, schoepen, hefschroef voor smering, hefschroef en moerolie. 3, het cilinderolieoppervlak moet tussen 25-45 mm gehouden worden, zoals het olieoppervlak onder 25mm moet worden gevuld met hydraulische olie, brandstoftank, moet u eerst in de bovenste en onderste tafelblok meer dan 100mm hoogte blokkeren en vervolgens de Olie operatie. 4, de cilinderzuiger of scherp geluid van de cilinder, moet het gas ontladen worden

5, is strikt verboden cilinder over het gebruik van de reis, om te verbieden de druk of drukvermindering gebeurt wanneer de verwerking.

Koudpers Machine onderhoud is zeer belangrijk, alleen onderhoud goed, om het falen van de Cold Press Machine te verminderen, de levensduur van Cold Press Machine, meer Cold Press Machine gerelateerde inhoud te verlengen, bezoek onze website of telefonisch contact op met onze fabrikanten om te leren Meer The

Verstaan de prijs van Cold Press Machine moet eerst deze apparatuur begrijpen, of de prijs weten maar weet niet hoe te gebruiken wat de betekenis ervan is! In Henan productie van Cold Press Machine apparatuur fabrikanten hebben veel, maar zeer vertrouwd met de Cold Press Machine technologie is niet een paar, als u wilt deelnemen aan Cold Press Machine project, moeten we een professionele fabrikanten vinden om apparatuur en diensten te verkrijgen.

Ons technisch personeel vandaag om u de volgende wetenschappelijke kennis van Cold Press Machine te geven:

Cold Press Machine, dat wil zeggen koude en droge compressor. De hoeveelheid waterdamp in de perslucht wordt bepaald door de temperatuur van de perslucht: het verminderen van de temperatuur van de perslucht om het waterdampgehalte in de perslucht te verminderen, terwijl de persluchtdruk nagenoeg constant blijft en de overmaat waterdamp Zal in een vloeistof condenseren. Koude en droge machine (bevroren droger) is het gebruik van dit principe met behulp van koeltechnologie om perslucht te drogen.

Cold Press Machine is verdeeld in schroef Cold Press Machine en hydraulische Cold Press Machine. One-screw Cold Press Machine heeft een turbine, langdurig onderhoud, kwetsbaar. Hydraulische Koude Pers Machine. Gemakkelijk te lekken zonder frequent onderhoud, hoog rendement. Cold Press Machine prijs, zelfs als hetzelfde model in de markt er anders is, en we willen aanbieden, kan Xinxiang Kim Li timmerwerk inspectie, de verschillende soorten Cold Press Machine van Xinxiang willen aanbieden om een redelijk aanbod te behouden, en altijd de gebruiker Waardevol te ontmoeten.