Het onderhoud en onderhoud van de koude persmachine dient aandacht te besteden aan de methode

Zoals gezegd, kunnen goede machines om het dagelijkse werk van de machine te behouden voor onderhoud en onderhoud niet alleen de productie-efficiƫntie verbeteren en de onderhoudskosten verlagen, maar ook mensen werken hard voor mechanische producten, een emotionele expressie. Maar Linyi Wood Linsen-machines zeggen dat onderhoud ook aandacht besteedt aan methoden en technieken, onjuist onderhoud verzekerd niet alleen de gewenste resultaten, maar ook op de machines van onvoorspelbare schade en aan de onderneming om enige economische verliezen te veroorzaken.

Onderhoud en onderhoud afzonderlijk worden uitgevoerd, omvat het dagelijkse onderhoud van de Cold Press Machine:

1. Om de machine schoon te houden, moeten de transmissie-onderdelen en de roterende aansluitpunten worden gesmeerd. Breng geen puin op de machine.

2. Controleer de tijd van de cilinderflens en de cilinder en de bovenste plaat van de bevestigingsflens op de schroeven zijn los en tijdig vastzetten; Controleer of de oliekring een lek en tijdige reparatie is; Controleer een drukplaatpositierol en hefbalans, het gebruik van rek;

3. Controleer de olie in de tank een keer per week: het is belangrijk om te controleren of de olie vuil is en tijdig vervangen wordt. Is de olie genoeg en vervult de tijd? Hydraulische olie kan de Great Wall 68 #, Mobil MOBIL: DTE26 anti-slijtage hydraulische olie kiezen.

Het onderhoud van de Cold Press Machine op het moment van gebruik omvat: het bedienen van de machine volgens de juiste werkwijze, het is strikt verboden om het werkstuk te drukken buiten het oorspronkelijke ontwerpverwerkingsbereik. Het werkstuk is op de juiste manier geplaatst en de druk en de ongelijke druk zijn strikt verboden.