De ontwikkelingstendens van energiebesparende regeling voor hydraulische matrijszaagmachine

De ontwikkelingstendens van de energiebesparende regeling voor Hydraulic Die Cutting Machine.

Op het gebied van Hydraulic Die Cutting Machine is het doel van energiebesparende controle niet alleen de brandstofefficiëntie te verbeteren, maar ook een reeks effecten te bereiken die de gebruikskosten verminderen. Volgens de gegevens komt bijna 40% van het falen van de engineering machines uit het hydraulische systeem, en ongeveer 15% van de fout komt uit de motor. De energiebesparende technologie kan de gebruiksverhouding van de motorvermogen verbeteren, het verlies van het hydraulische krachtsysteem, het elektriciteitssysteem verminderen en de vereiste vermogen verbeteren om beter te matchen, de werkintensiteit van de motor en hydraulische componenten te verminderen, de betrouwbaarheid van de apparatuur te verbeteren in gebruik.

Vanuit de ontwikkeling van binnenlandse en buitenlandse ontwikkeling heeft de energiebesparende controle van Hydraulic Die Cutting Machine de volgende trends:

1) de proportionele controle van de elektrohydraulische verhoudingsregeling is sinds de vroege jaren tachtig toegepast op techniekmachines en is veel gebruikt in Hydraulic Die Cutting Machines. Elektrohydraulische proporsionele technologie die wordt gebruikt in techniekmachines, kan de complexe, grote hydraulische signaaloverbrenging, de hydraulische parameters voor de elektriciteitssignaaloverbrenging opslaan, niet alleen het systeemrespons versnellen, en de gehele hydraulische stuwkrachtsregelaarregeling handiger en flexibel maken. Na het invoeren van de 90 s is de elektrohydraulische proportionele regeling met de ontwikkeling van computertechnologie een verdere 'intelligente', elektrohydraulische proportionele pomp en de toepassing van de proportionele klep aan het toenemen, waardoor de intelligente Hydraulic Die Cutting Machine verscheen. Deze intelligentie is Hoofdzakelijk belichaamd in de volgende aspecten. In de eerste plaats kunnen computers automatische controle van het hydraulische systeem en de bedieningsparameters van de dieselmotor, zoals druk, roterende snelheid van de dieselmotor volgens deze parameters, en kan automatisch het hele hydraulische stansnijden Bewegingssysteem draait in hoge efficiëntie en energiebesparing. Ten tweede kan het een semi-automatische werking, zoals plat, helling etc. uitvoeren, om de mate van bekwaamheid van de bestuurder te verminderen, maar de kwaliteit van het werk kan aanzienlijk worden verbeterd . Derdens kan de storingsdiagnose worden uitgevoerd volgens de gedetecteerde bedieningsparameters om het onderhoud van Hydraulic Die Cutt te vergemakkelijken. Machine. De prestaties van de Hydraulic Die Cutting Machine zijn sterk verbeterd.

2) Dieselmotor elektrisch spuitbesturing is in de traditionele mechanische snelheidsmotor dieselmotor, de circulerende olievoorziening van de brandstofinjectiepomp en de vroege hoek van de olieinjectie worden beïnvloed door de toerental, waardoor de prestatie van de dieselmotor Moeilijk verder te verbeteren. Na de toepassing op de dieselmotor EFI-controle kan de pompcyclus de olie- en brandstofinjectie vooruitzetten. Hoek wordt niet langer beïnvloed door de rotatiesnelheid, waardoor de Hydraulic Diecutting Machine in de beste conditie is gewerkt en de snelheid van de reactie versnelt. De ontwikkeling van de diesel-elektrische sproeier controller is een belangrijk onderdeel om de energie-efficiëntie van Hydraulic Die Cutting Machine te verbeteren.

3) de lastbewakingsregeling zal sinds de jaren zeventig de ladingwaarnemingsregeling ontwikkelen en de fabrikanten van hydraulische componenten van technische machines hebben een reeks aanverwante producten gelanceerd. Het systeem heeft goede energie-efficiëntie en manoeuvreerbaarheid, en zelfs ongeschoolde chauffeurs kunnen snel aanpassen. Proportionele verdeelklep wordt verder bevorderd door de ladingdetectietechnologie bij de toepassing van Hydraulic Die Cutting Machine, waardoor de manoeuvreerbaarheid de hydraulische matrijszaagmachine kan verbeteren, de westerse landen oplossen door het gebrek aan bekwame bestuurder. Daarom zal de vraag naar de belastingregistratie van hydraulische matrijzen in ontwikkelde landen verder stijgen.

4) zes multi-wegklep blijft bestaan Hoewel het vierwegklep-detectiesysteem de juiste werking kan bieden, maar niet alle situaties vereisen een goede werking, en ervaren chauffeurs kunnen ook gebruik maken van de belastinggevoelige Hydraulic Die Cutting Machine om de correcte werking te voltooien. Belangrijker nog, de hoge prijs van het ladingwaarnemingssysteem beperkt de toepassing ervan in ontwikkelingslanden. Momenteel zijn veel van de wereldberoemde Hydraulic Die Cutting Machine fabrikanten, hun producten zijn beide met behulp van vier-weg ventiel controle van load sensing Hydraulische Die Cutting Machine, hebben gebruikt zes ventiel hydraulische systeem zoals de stroom van positieve en negatieve flow control van de hydraulische Die Cutting Machine. Oudere productietechnieken en lage prijzen zorgen ervoor dat de zesweg multikanaalklep verder kan werken.

5) om de klepregeling en de energiebesparende regeling verder te verbeteren in de zes algemene multifunctionele klep in het hydraulische systeem, zijn er nog steeds veel plaatsen die kunnen worden verbeterd, zoals manoeuvreerbaarheid, energiebesparing, aangezien de fabriek van de hydraulische matrijszaagmachine nog steeds is In het buitenland studie.

6) multifunctionele combinatie om de prestaties van Hydraulic Die Cutting Machine te verbeteren, wordt de combinatie van diverse energiebesparende maatregelen uitgebreider. In het vorige systeem is de hydraulische pomp geïntegreerd met veel functies, maar door de beperkingen van verschillende omstandigheden, niet meer dan drie. Zoals afgebeeld in figuur 14 van de hydraulische pomp, is de geïntegreerde druk afgesneden, de stroomregeling en de functie van vermogensbeperking, relatief populair in de markt, op dit moment allerlei hydraulische pompprincipediagram, ook een aantal functies geïntegreerd. Met de ontwikkeling van hydraulische technologie is het mogelijk om meer functies op de pomp te integreren.

7) variabele parameterregeling om beter aan te passen aan alle soorten Hydraulische Die Cutting Machine laadvereisten. In het geval van een dynamisch systeem van sommige interne besturingskomponenten zullen niet meer een vaste waarde ingestelde parameters zijn, maar kan het werken met Hydraulic Die Cutting Machine Specifieke situatie en verandering. Bijvoorbeeld, bij de productie van de Hitachi bouwmachine Hydraulic Die Cutting Machine van de EX-serie, kan de drukversterker de drukdruk compensator verschillen volgens de werkconditie, waardoor de aanpassbaarheid van Hydraulic Die Cutting Machine werkt. Het kan worden voorspeld dat in het vervolg Hydraulic Diecutting Machinesysteem meer controle parameters kunnen worden aangepast, waardoor de Hydraulic Die Cutting Machine efficiënter en makkelijker te bedienen wordt.

8) Pomp-motor matching controle zal verder "intelligent" met behulp van computer besturing technologie, zal de pomp en motor matching controle verder realiseren van de "intelligente", de combinatie tussen de twee zal dichterbij zijn om de integratie van de controle te realiseren . In deze regeling kan de regelaar, afhankelijk van de arbeidsomstandigheden, de hydraulische pomp en motor automatisch aanpassen, de gegarandeerde uitgang voor de behoeften van het werk, het laagste brandstofverbruik maken.

company.jpg