Neem contact op met ons+8613961933676

Zoek

Raffinage Methode Van Hydraulische Koude Pers Machine

Jul 03, 2017

Hydraulische Cold Press Machine is een soort Cold Press Machine, in vergelijking met de algemene Cold Press Machine, Hydraulische Cold Press Machine in alle aspecten van goede prestaties, en lage geluidsnelheden. Hydraulische Cold Press Machine werken al enige tijd, de noodzaak om de Cold Press Machine hydraulische olie te vullen, de specifieke methode van tanken als volgt:

1, de arm parallel in de richting van de baan geplaatst en naar links draaien nadat de 45 ° positie is gedraaid, zodat de emmercilinderstang volledig verlengd is, de stangcilinder zuigerstang volledig naar beneden trekt, langzaam in de boom schuiven, zodat de emmer naar de Grond en zet de motor uit, open de tankafgifteventiel, trek de handgreep weer en weer, pedaal meerdere malen om het gewicht te verliezen dat wordt veroorzaakt door de restdruk van het systeem.

2, met benzine reinig de pijpverbindingen, de pomp- en motorcontactdoos grondig, leg de olieplug, de brandstoftank aan de bovenkant van de brandstofvuller en de bodem van de olieafvoer en de omgeving ervan.

3, open de olieafvoerventiel en de bodem van de olieaftapplug, zodat alle oude olie in de olietank in de olie komt.

4, open de brandstoftank van de brandstoftank, verwijder het tankfilter, controleer de bodem van de tank en de zijde, de hoek van de resterende olie bevat metaalpoeder of andere onzuiverheden. Maak de tank grondig schoon, eerst met dieselreiniging tweemaal, en gebruik dan perslucht in de brandstoftank. Controleer de inwendige hoeken of er resterende slib, onzuiverheden, enz. Zijn, tot op het moment tot opruimen en eindelijk met nieuwe olie spoelen.

5, de sloop van de slang.

6, verwijder het systeemfilter voor al het filter. Vervang het filter, het is noodzakelijk om het filter zorgvuldig te controleren met of zonder metalen poeder of andere onzuiverheden, zodat u de onderdelen van de systeemkleding kunt begrijpen.

7, loslaten van de hoofdhydraulische pomp, roterende motor, loopmotor in de oude olie, en gevuld met nieuwe olie.

Hydraulische Koude Persmachine voor de tankmethode waarmee iedereen hier kan introduceren, als u geïnteresseerd bent in de inhoud van onze introductie, kunt u op onze officiële website of telefonisch contact opnemen met onze fabrikanten om te begrijpen.