Verfijnen van de methode van hydraulische koude druk Machine

Hydraulische koude druk op Machine is een koude druk op Machine, in vergelijking met de algemene koude druk op Machine, hydraulische koude druk in alle aspecten van goede prestaties en lage ruis, opheffing van snelheid. Hydraulische koude Press Machine werk voor enige tijd, de behoefte te vullen van de hydraulische olie van koude Press Machine, de specifieke methode voor het tanken als volgt:

1, de arm geplaatst in parallel met de richting van het spoor linksaf na het aanzetten van 45 ° positie, zodat de emmer cilinder zuigerstang volledig uitgeschoven, de zuigerstang van de staaf cilinder volledig teruggeschoven, langzaam naar beneden van de boom, dus schep emmer op de grond en vervolgens draai van f de motor, de tank uitademventiel open, trekken de werking van het handvat, meerdere malen om het gewicht veroorzaakt door het systeem residuele druk vrij pedaal.

2, met benzine schoon grondig de pijpverbindingen, de pomp en de motor aansluiting, zetten de stekker van de olie, de brandstoftank op de bovenkant van de vulopening en de onderkant van de afvoer van olie en zijn omgeving.

3, open de klep van de afvoer olie en de onderkant van de olie afvoer plug, zodat alle oude olie in de olietank in de olie.

4, open de brandstoftank te verwijderen van de brandstoftank, de brandstoffilter verwijderen, Controleer de onderkant van de tank en zijnerzijds, hoek van de residuele oil metaalpoeder of andere verontreinigingen bevat. Grondig reinigen van de tank, eerst met diesel reinigen tweemaal, en gebruik vervolgens de samengeperste lucht in de brandstoftank. Controleer de interne hoeken of zijn er onzuiverheden, zuiveringsslib, enz., totdat het opschonen tot nu toe, en ten slotte met nieuwe olie weer afspoelen.

5, de sloop van de buis.

6, verwijder het filter systeem voor alle van het filter. Vervang het filter, het is noodzakelijk om het filter met of zonder metaalpoeder of andere verontreinigingen, zorgvuldig te controleren zodat u de delen van de slijtage van het systeem begrijpen kunt.

7, loslaten van de belangrijkste hydraulische pomp, roterende motor, motor holte binnen de oude olie wandel-, en gevuld met nieuwe olie.

Hydraulische koude pers MachineCold Press Machine voor het tanken methode voor iedereen in te voeren hier, als u geïnteresseerd in de inhoud van onze introductie bent, kunt u onze officiële website of telefoon contact op met onze fabrikanten om te begrijpen.