Neem contact op met ons+8613961933676

Zoek

Inleiding tot de factoren van die-snijmachine

Jul 12, 2017

Welk soort Die Cutting Machine?

1, ronde druk Die Cutting Machine

Een roller is gelijk aan de drukcilinder, sterven snijdruk; De andere is een schimmelvorming. Roller Moss heeft twee grote categorie├źn hout en metaal, de voormalige hoofdzakelijk die-dikke dikke golfkarton, die een chemische corrosie of elektronische gravure methode heeft voor het verwerken van metalen drummes schimmel, voornamelijk voor zelfklevende etiketten en merken snijden, daar Is ook een metalen roller mes sterven wordt voornamelijk gebruikt in high-end lange termijn producten, het gebruik van crush of shear type.

2, ronde druk sterven snijmachine

Ronde druk Die Cutting Machine in de toepassing van de markt zelden, er is geen professionele fabrikant, hier niet herhalen.

3, platte druk Die Cutting Machine

Flat Die Cutting Machine is momenteel het meest gebruikte meest voorkomende type, maar ook de meest binnenlandse en buitenlandse fabrikanten.

1, Die-snijplaten Die-Scherpmachine, als de vorm van het complex of veel levende delen is geregeld, en het snijpunt is zeer klein, zeer weinig, is het makkelijk om die-cut te vermijden wanneer de versie. Op dit punt moet het passend zijn om het aantal punten te verhogen. Indien mogelijk, moet de lengte van het werkstuk en de richting van het papier consistent zijn.

2, als de stekker versie van de tape (of spons) te zacht is, kan het papier niet succesvol stuiten, ook een losse versie veroorzaken. Op dit moment moet gebruik worden gemaakt van hoge hardheid, goede elasticiteit van hoogwaardige elastische tape (of spons).

3, drukrij is te vroeg om een kleine versie van de belangrijke redenen te starten. Na het sterven snijden, als het bewegende platform is omlaag, hoewel het papier elastiekband is van de meslijn, maar omdat de elastiekband (spons) over het algemeen hoger is dan de meslijn 2 tot 3 mm, deze keer als De grijperrij beginnen De beweging, het komt door een bandje (spons) zal het papier nog steeds op de matrijsvloer drukken en makkelijk het papier door de losse versie kunnen scheuren. Op dit punt moet het losse intermitterende mechanisme en de hoofdwielas koppelmouw zijn om het bewegende platform vanaf het bovenste dode punt van 7 tot 8 mm aan te passen (golfknippen wanneer het snijden 10 tot 15 mm zou moeten zijn), de drukrij begon te bewegen .