Inleiding Van Drie Soorten Van Die Cutting Machine

Vandaag heeft Xiaobian met u op de markt gebruikelijke die-snijmachine drie categorieën: platte druk-die-snijmachine, platte-die-cut-machine en ronde druk rond die snijmachine.

Welke weten we allemaal dat drie soorten sterven snijmachine welke soort markt uitgebreider is? Dat is een platte drukmatrijsmachine met een scherpe drukdruk in vergelijking met andere Die-snijmachine met een eenvoudige structuur, makkelijk onderhoud, makkelijk te bedienen, eenvoudig in te stellen die-snij-indrukplaat, geschikt voor verschillend gewicht van het vel, schimmel Snij precisie en een Reeks voordelen, dus het heeft een breed scala aan markten.

Maar de tekortkomingen zijn ook duidelijk, bijvoorbeeld, het heeft veel werkdruk nodig, wat resulteert in arbeidsintensiteit, lage productie-efficiëntie. Het is een breed scala aan toepassingen, geschikt voor het vouwen van kartonnen dozen, pasta kartons, golfkarton sterven snij indentatie behandeling. \

Volgende kleine serie met u op de platte druk ronde Die Cutting Machine: Flat-round Die Cutting Machine meestal uit de vroege Heidelberg ronde druk machine van de transformatie, zijn de voordelen duidelijk: vanwege zijn werk is de lijn Contact, de machine in De matrijs snijdt slechts een kleine druk, zodat de machine belasting relatief stabiel is.

Het nadeel is dat het toepassingsbereik relatief smal is, omdat de Die Cutting Machine en de persrol gemakkelijk worden gerold en verplaatst. Het is over het algemeen geschikt voor het sterven van karton met een gewicht van minder dan 400 g / m2, en is bijzonder geschikt voor papier snijden en elektroplating van aluminiumfolie. Bij het papierstervenproces moet aandacht worden besteed aan de richting van de papieren vezels. Het algemeen moet parallel zijn aan de rol in de axiale richting, anders veroorzaakt het een ernstig papierrekkenprobleem.

De laatste kleine serie met u op de ronde druk rond Die Cutting Machine: ronde druk Die Cutting Machine is de doorlopende werking van de trommel, zodat zijn werk efficiëntie ten opzichte van andere Die Cutting Machine het hoogste is, vooral geschikt voor Massaproductie, maar het Is juist vanwege de sterven snijsnelheid, waardoor het soms niet de vereiste stijfsnijkeurigheid kan waarborgen. Het is hetzelfde als de circulaire druk Die Cutting Machine, het gebruik van line contact principe om het gietwerk te voltooien, dus in de Die Cutting Machine een kleine druk en de drukverdeling is meer uniform, zodat de machine belasting relatief stabiel is.

De versie van Die Cutting Machine is gebogen in een gebogen oppervlak, zodat in de plaat en de plaat op de moeilijkere technische moeilijkheid relatief groot is, de plaatkosten relatief hoog zijn -snelende versie van de kosten van 25 tot 100% hoger. Ronde druk rond die-snijmachine wordt voornamelijk gebruikt voor gegolfde producten die-cutting en de online-die-cutting van handelsmerken, het huidige marktaandeel is zeer laag.

Het bovenstaande is de platte druk Die Cutting Machine, platte druk Die Cutting Machine en ronde druk rond Die Cutting Machine drie soorten Die Cutting Machine een korte inleiding, in de hoop u te helpen.