Hoe het probleem van stansmachine op te lossen is geen vloeiend papier

Er zijn verschillende redenen waarom het papier niet glad is, voornamelijk vanwege de vervorming van het papier, het bedrukte oppervlak te glad is of wordt veroorzaakt door een andere mechanische storing.

(1) Het papier is niet glad vanwege vervorming van het papier

Aangezien het stansproces het einde van een drukproces is, kan het papier na een aantal processen gemakkelijk vervormingen veroorzaken, vooral na polijsten op hoge temperatuur en hoge druk. Nadat de film ernstiger deformatie van papier is, kan Feida vaak geen vloeiend papier zijn.

(2) van het afgedrukte oppervlak is te glad veroorzaakt door het papier is niet glad

Nadat de film coating producten vanwege het oppervlak is te glad, maar ook om het papier veroorzaakte een aantal problemen. Voor de bovengenoemde twee gevallen zullen ervaren operatoren het voorbereidende werk vóór het papier doen, zoals: papier laden, wat papier toevoegen in de papierwig of papierrol om het papier van tevoren te houden, wanneer het papier van tevoren is om kant te spelen, kloppen papierwerk of de snelheid van de stansmachine om te verminderen, kan dit probleem in het algemeen voorkomen.

(3) mechanisch falen veroorzaakt door voedingsproblemen

Feida zuigafzuiging is niet genoeg, van de stapel papier op het vlak van de locatie is niet geschikt, de regels zijn niet nauwkeurig en andere mechanische redenen veroorzaken het proces van het schuiven van papier, dubbele vellen, lege en andere storingen. Zolang de gebruikelijke matrijssnijmachine onderhoudswerkzaamheden uitvoert en mechanische onderdelen van de afstelling worden vermeden vanwege mechanisch falen veroorzaakt door voedingsproblemen.