Hoe werkt de Cold Press Machine?

Cold Press Machine, we zijn in het dagelijks leven, vaak worden werk gebruikt, maar weet iedereen niet op de "hydraulische pers" of het weet? Cold Press Machine werken in de vorm van ongeveer punten: schroef type, hydraulisch type. Algemene hydraulische Cold Press Machine prestatie in alle aspecten van beter. Hydraulische Cold Press Machine werkgeluid is klein, snel opheffen snelheid. De belangrijkste onderdelen van de hydraulische Cold Press Machine zijn voornamelijk: hydraulisch systeem, elektrisch besturingssysteem, drukplaat en lichaamsamenstelling.

De hoofdstructuur van de hydraulische Cold Press Machine

Voornamelijk door: hydraulisch systeem, elektrisch besturingssysteem, drukplaat en lichaamsamenstelling.

Hydraulisch systeem: samengesteld uit cilinder, brandstoftank, oliepomp, oliepompmotor, regelventielblok en drukmeter. De tank is gevuld met olie, die door de oliepomp wordt verpompt om de pompolie te bedienen. De olie wordt naar de cilinder gestuurd door de buis te verbinden om de cilinder te laten werken. De reliƫfklep kan de pers in het extrusieproces veroorzaken om terugdruk te produceren, een soepele rol te spelen, de elektromagnetische bal. De klep wordt gebruikt om de door het systeem ingestelde druk te houden en de drukmeter wordt gebruikt om de druk te tonen.

Elektrisch besturingssysteem: voornamelijk door het hoofdschakel- en besturingsschakeling, het circuit met automatische stroomonderbrekers, zekeringen, AC-contactor op de persmotor, magneetventiel, zoals overbelasting, kortsluiting, verlies van druk en ondervoltagebeveiliging.

Platenbalanseringsmechanisme: voornamelijk door het balanslifter, hefwerktuig, roterende as. Vaste rotatie dragende samenstelling, links en rechts twee gebalanceerde rek op de romp. De twee uiteinden van de roterende as zijn vastgemaakt met hefwerktuigen. Beide uiteinden van de roterende as zijn uitgerust met lagers om flexibel te draaien met de roterende as. Wanneer de liftplaat is opgeheven, balanseert het hefwerktuig het rek niet? Draai, zodat de drukplaat in het hefproces altijd evenwichtig is.

Platen: bestaat uit bovenste platen en onderste platen. De bovenste en onderste platen zijn gelaste profielen en stalen plaat, het werkvlak van de gemiddelde freesmachine van een grote freesmachine, om een glad en glad werkvlak te waarborgen. De bovenste drukplaat is verbonden met de cilinderstang van de cilinder, en het opheffen en verlagen van de drukplaat wordt gerealiseerd door het opheffen en verlagen van de cilinder. Onder drukplaat direct gelast op de romp. Het maken van de gehele structuur bevestigd.

Fuselage: gelast met plaatstaal, compacte structuur, goede sterkte.