Die Cutting Machine moet aandacht besteden aan en oplossen van de zeven grote problemen

Ten eerste, de apparatuur onderdelen verwerken kwaliteit en montage nauwkeurigheid

Beperkt door het technische niveau van de productie van huishoudelijke machines, Die Cutting Machine, veel onderdelen van ruwe verwerking. Zoals het intermitterende mechanisme en het hoofd aandrijfsysteem en de ketting tussen de bijpassende en fabricage-nauwkeurigheid hebben de snelheid van de machine direct van invloed, indien de nauwkeurigheid van de montage de nauwkeurigheid van de stansnijding beïnvloedt en geluid veroorzaken. Een ander voorbeeld is het drukmechanisme van de elleboogbalk en het beweegbare platform om de kloof te bepalen is onredelijk, het zal vibratie veroorzaken, de snelheid en de nauwkeurigheid beïnvloeden.

Ten tweede, intermitterende instellingen, ketens en voedingstanden

Platte Die Cutting Machine om gelijke indexering cam mechanisme te gebruiken, de vorm van de cam is redelijk is een sleutel. Kettingdichtheid tot matig, te strak of te los, heeft invloed op de stijfsnijkeurigheid. Vlakke drukschroefmachine om het papier te voeden is meestal stevig, maar bij hoge snelheid is het nog steeds makkelijk te vervormen, noodstop-traagheid. Goede tanden hoge hardheid en lichtgewicht, hoek en druk de grootte van matig.

Ten derde, het transmissiesysteem

De huidige schijf hoofd aandrijving wordt aangedreven door de motor en de worm versnelling. Wormwielen zijn meestal helische tanden. Opgemerkt moet worden dat wanneer de wormwiel en wormuitrusting in de onderronde de tanden en tanden tussen de ruglengte passen. De backlash is te groot, de worm versnelling is niet glad; Backlash is te klein, is niet bevorderlijk voor de vloei van smeermiddelen. Er is een irrationele drukhoek zal de gladheid van de transmissie beïnvloeden.

Vier, die-cut versie, die-cut mes en rubber

Deze drie zijn de basisdelen van die-cut, ze zijn direct gerelateerd aan de kwaliteit van die-cutting. Platen hebben een uniforme dichtheid, lichtgewicht, hoge hardheid, goede flexibiliteit, makkelijke verwerking, glad, sterk, meslijn ingebed na de stabiliteit en kunnen meerdere keren vervangen worden. Mes rand scherp, de hoogte van het mes en het grote mes buigen klein. De rubberen hardheid moet gematigd zijn, de mesrand niet kunnen knijpen, en de veerkracht kan ook niet voldoende zijn.

Vijfde, voedingssnelheid en positioneringsmechanisme

Op dit moment is de gebruikelijke methode continu aanvoer, dat wil zeggen dat het voorvel en het achterste papier altijd overlappen. Deze methode is glad, snel, maar de snelle beweging van het papier op de positionering van de pre-regulatie heeft een grote impact, het papier nadat de kracht is gekrimpt of gesprongen, wat resulteert in positionering, zijn niet toegestaan. De ideale Die Cutting Machine moet ervoor zorgen dat de stansnelheid tegelijkertijd het papier op het voedingsplatform zo laag mogelijk maakt.

Zes, kettinggids

De rol van geleidingsrail bij het positioneren en controleren van de ketting. De dikte van de geleidingsrail moet geschikt zijn en kan in de ketting worden ingebed. De afstand tussen de bovenste en de onderste rails moet ervoor zorgen dat de ketting door de gladde, te kleine om de transmissieweerstand te verhogen; Te grote ketting makkelijk te verslaan. Het traject van de geleidingsrail en de lengte van de ketting hebben ook een zekere invloed op de prestaties van de machine.

Zeven, drukinstellingen

Het belangrijkste apparaat van de Die Cutting Machine is het drukaanbrengende mechanisme. Momenteel is het meest voorkomende dubbel-elleboogbalkmechanisme, de wiel draait een week, waardoor het actieve platform tweemaal de hoogste grenspositie bereikt. Om de kwaliteit van het snijden te waarborgen, moet het gehele platform gedwongen worden, zelfs als ze onder druk staan. Dus het werkoppervlak van de bovenste en onderste platformen moet parallel zijn. Als het ontwerp onredelijk is, zal ongelijke druk veroorzaken, de leegte is te groot.