Die-snijmachine voor een breed scala aan toepassingen

Die snijmachine in de grote bijdrage aan de vooruitgang van de mens, met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, in vele apparatuurvarianten na India, heeft de productietechnologie en -industrie van Die Cutting Machine in China het hoog niveau bereikt, de belangrijkste tekens in de volgende paar aspecten :

Ten eerste viel de invoer van Diecutting Machine af, de export blijft toenemen. Volgens douanestatistieken: invoer van gietvorming in 2002 461, 25.219 miljoen dollar; In 2004 importeerde 455 eenheden, 26.028 miljoen dollar; 2004 1 tot 3 kwartaal de invoer van 213 eenheden, 17.151 miljoen dollar; Naar verwachting zal trends in de loop van het jaar dalen. Uitvoer in 2007 765 eenheden, 1086,1 miljoen dollar; Export in 2003 1066 eenheden, 13.893 miljoen dollar; 2004 1 tot 3 kwartaal exporten 958 eenheden, 15.591 miljoen dollar, zal naar verwachting exporteren gedurende het jaar vorig jaar.

Ten tweede, de variëteiten van Die Cutting Machine om te voldoen aan de basisbehoeften van de binnenlandse drukkerij en verpakkingsindustrie. China is in staat geweest om te vervaardigen, met inbegrip van automatische platte Die Cutting Machine, inclusief merk Die Cutting Machine, stickers handelsmerk Die Cutting Machine, ronde druk Die Cutting Machine, ronde druk Die Cutting Machine, flat die die snijmachine En andere producten, heeft kunnen De vervaardiging van schakelingen voor koppelingslijnen, zoals: flexografische drukpersen, gravure drukpersen, drukpersen voor drukafdrukken, golfdrukmachines en andere uitrustingsstukken.

Die-Cutting Machine wordt veel gebruikt, het werkprincipe is niet ingewikkeld, die-cutting technologie is voornamelijk het gebruik van sterven mes, staal mes, metalen schimmel, stalen draad, door de druk om een bepaalde druk uit te oefenen, in een bepaalde vorm . Als de gehele drukwerk in een enkel grafisch product wordt gedrukt, genaamd die-cutting; Indien het gebruik van stalen draad in het gedrukte materiaal op de sporen van de sporen van het verlaten of buigen van de streepjes indringing noemde; Als het gebruik van yin en yang twee sjablonen, verwarmd tot een bepaalde temperatuur, gedrukt op het oppervlak van het gedrukte materiaal met een driedimensionaal effect van het patroon of lettertype genaamd bronzing; Als een basismateriaal op een ander substraat de pasta noemde; Exclusief de rest van het originele deel van het product Voor afval.

De ontwikkelingsrichting van die-snijmachine

1. De traditionele stickers handelsmerk drukpers productiebedrijven. Productie in moeilijke tijden, productie en verkoop dalen jaar na jaar. De reden hiervoor is dat de productie van hightechproducten, een van de zeer efficiënte roterende-type handelsdrukkers en flexografische drukpersen, wordt verhoogd door drukwerk en zelfs de circulaire drukverminderende productie-efficiëntie is veel hoger dan de intermitterende druk, Die Achter de productieapparatuur.

2. Ronde druk rond draad sterven snijden is de grootste partij van gedrukte verpakkingsproducten, de beste manier om te sterven. Is gebruikt voor flexografische drukproductielijnen, vormen drukpersen, gegolfde drukkerijslijpmachines, snijmachines, roterende stickers handelsmerkdrukpersen, grafische drukwerkslijpproducties, zoals aansluitend drukwerk en verpakkingsapparatuur. Met de ontwikkeling van de printtechnologie, met name het verwerkingsniveau van de cirkelvormige drijfvaten, zal het toepassingsbereik van cirkelvormig diepsnijden uitgebreider worden, en zal de productie-efficiëntie van die-snijden verder worden verbeterd.

3. Met de snelle ontwikkeling van de drukkerij en verpakkingsindustrie is de omvang van de ondernemingen uitgebreid. De automatische platvormende Die Cutting Machine applicatiemarkt zal verder uitbreiden. In tegenstelling tot de lage productiviteit, de arbeidsintensiteit van de operator en andere redenen, is de beveiliging slecht, gevoelig voor ongevallen met betrekking tot de nadelen van de hoofdweg reden. Door de omvang van China's drukkerij- en verpakkingsindustrie zal de kloof tussen de grootte van dit apparaat echter een bepaalde markt hebben, nog steeds een rol spelen.