Snij Machine stansen sterven als de Burst oplossing!

Sommige klanten gevraagd Xiao Bian zei sterven snij machine falen maar wist niet waar het probleem ligt, en later met een klein aantal fabrikanten beschreven een kleine sterven snij machine mislukking, Xiaobian gehoord deze gevallen om te weten van de mal snijmachine sterven wanneer de burst-lijn, wat is dan het sterven snij machine sterven als de uitbarsting het? Meestal over het product in de platte druk sterven snijmachine snijden sterven of afgewerkt vouwen, inspringing op het papier barst. Deze fout treedt vaak op in het sterven snij machine lichaam; Hoe om te gaan met deze situaties? Pole stuk ponsen machine Xiaobian te vertellen;

Ten eerste, de dikte van het papier (plaat) is te groot, de korte aanval lijn, dit keer de keuze van de schimmel maaihoogte draad moeten redelijk.

Ten tweede moet de stalen plaat na het papier na de explosieve regel, ditmaal dunne pad papier.

Ten derde, de sterven snij machine druk is te groot wanneer de explosieve regel, ditmaal moet aan het verminderen van de druk, zodat het afval kant net anders.

Vierde, inspringing schimmel of het einde van het papier te dik, inspringing verkleinen, explosieve lijn. Gebruik de juiste dikte van het sterven van de manier van inspringen, inspringing breedte tot matig.

5, papier scherpe, lage vochtgehalte, vooral door hoge temperatuur gepolijst papier, sterven snijden wanneer de explosieve lijn. Op dit moment in het sterven vóór de eerste papier-vochtigheid, kan worden gebruikt om water van het papier af op het slechte water, zijn water inhoud toevoegen, zodat het niveau van enigszins flexibel, en dan sterven snijmachine. Na de stansen als het vak als het uiteenspatten, in de plooi op het water, om de situatie van de lijn burst.

Zes, afdrukken de verschijning van een groot gebied van blauw of zwart en andere donkere kleurveld, gestanst na de explosieve kleur, burst lijn. Wanneer afdrukken, inkt toevoegen of toevoegen van inkt additieven in donkere inkt te verbeteren de hechting van de inkt op papier, het verminderen van de kleur van de explosie, barstte lijn verschijning.

Zeven, de accumulatie van papier poeder in de sleuf in de explosieve lijn afgesneden. Exploitanten moeten onmiddellijk uit te roeien schoon papier, vreemde zaak, enzovoort.