Snijsnelheid snijmachine

Met moderne machine-industrie ontwikkeling, voor de continue verbetering van de kwaliteit en de nauwkeurigheid van het snijden, om de productie-efficiëntie te verbeteren, de productiekosten te verminderen, hoge intelligente en automatische snij-functie-eisen neemt ook toe. De ontwikkeling van een CNC-snijmachine moet voldoen aan de eisen van moderne mechanische verwerking. Het snijwerktuig is verdeeld in een vlamsnijder, een plasmasnijmachine, een lasersnijmachine, een watersnijder, enz. Lasersnijmachine is de meest efficiënte snijnauwkeurigheid en de snijdikte is over het algemeen klein. De snijsnelheid van de plasmasnijmachine is ook erg snel en het snijoppervlak heeft een bepaalde helling. Vlamsnijmachine is gericht op zwaar koolstofstalen materiaal. Lasersnijmachine is de meest efficiënte, snijnauwkeurigheid en de snijdikte is over het algemeen klein.

Toepassingsmogelijkheden

Snijmachine die wordt gebruikt in de metaal- en niet-metaalindustrie, in het algemeen, de vergelijking van niet-metalen industriepunten nauwkeurig, zoals snijsteen, steensnijmachine, watersnijmachine, zaagsnijder, gesneden doek en kunststof, chemische vezelproducten met lasersnijmachine, blade snijmachine, snijden metalen materialen heeft vlam snijmachine, plasma snijmachine, vlam snijmachine, CNC snijmachine binnen, en handleiding twee soorten grote, de categorie van de handleiding, kleine sportwagen, semi-automatische, pure handleiding, met CNC , brug CNC snijmachine, cantilever type CNC snijmachine, desktop CNC snijmachine, interfingering lijnen nc cutter, en ga zo maar door!

kosten

De duurste lasersnijmachine, en ook een soort van high-tech precisie en de meest efficiënte snij-apparatuur, water mes snijmachine, vlam snijmachine weer kosten zijn relatief laag, plasma snijmachine gebruik de laagste kosten (per stuk)

In de bovenste productielijn voor hol glas of om de productievariatie te verbeteren, kiezen we de automatische glazen snijmachine, maar bij de aankoop van de volgende punten:

I. snijnauwkeurigheid

Het is over het algemeen vereist om minder dan 0,5 mm te zijn voor de bouwnijverheidsklasse; De eis voor reflector van de auto is echter minder dan 0. Olmm. Machinefabrikanten om precisie te bieden is over het algemeen in de plus of minus 0. 2 mm, maar het kan niet de introductie van handleidingen van het product te zien, licht moet een compleet hebben wanneer de acceptatietest snijden precisie van het programma, om de werkelijke snij-precisie te meten van producten, hebben we meestal een dozijn oppervlakte van het testmonster. Door te testen, kunnen we de vlakheid van het snijplatform en de synchronisatiebesturing van het besturingssysteem volledig begrijpen.

2. Snijsnelheid

Op de vooronderstelling van het voldoen aan de scherpe precisie, kunnen we praten over snelheid vanwege het korte snijplatform, met zijn ogen hoogste snelheid, het is moeilijk om te bepalen of we snijmachine servoaandrijving kunnen gebruiken met de software simulatie van functie om te controleren of de snelheid van de motor om het hoogst te bereiken. Snijd de snijsnelheid niet, verhoog de optelling en verlaag de snelheid. De assen kunnen afzonderlijk en tegelijkertijd worden getest.

3. Automatische zetting optimalisatie-functie

Daar aan het einde van de snijmachine, overweeg de verwerkingskosten en het volume van de bijzonderheid van het stuk werk, over het algemeen niet hoog opgeleide mensen om te drogen, wat de bediening van de snijmachine vereist is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, niet te ingewikkeld, anders daar zal een goede betaalbare machines zijn die de gênante situatie niet kunnen betalen. Het is het beste om de functie te hebben om defecten te voorkomen, omdat het interne backplate-glas soms defecte producten heeft. De grafiekbibliotheek van het speciale type knippen zou meer en meer flexibel moeten zijn, zou de grafiek van de CAD moeten maken om te kunnen deelnemen aan de lay-out.

4. Onderhoud is handig

I / 0 en mechanische sensoren op het signaal niet uitgerust met te veel, onnodige schakelaar en lamp minder zo ver mogelijk, omdat eenmaal aan of een mechanisch apparaat niet werkt heeft invloed op de snijmachine, is het gebruik van component faalkans laag minder bedrading is ook minder, gemakkelijk om fouten te vinden en onderdelen te vervangen, het beste kan op het scherm alle I / 0-signaalstatus opsporen. Onderhoudskosten zijn een belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een machine.

5. Energiebesparing

Op dezelfde manier dat de vereisten voor de snijafmetingen kunnen worden voltooid, kunnen de snijmogelijkheden van het energieverbruik de onderneming veel voordelen opleveren. Een daarvan is om het milieu te beschermen en energie te besparen. De tweede is om de dagelijkse uitgaven van het bedrijf te sparen.