Automatische stansmachine Onderhoudstips

Pre-precisie aanpassing, sheet-fed automatische stansmachine is om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid van de pre-standaard nauwkeurigheid van de belangrijkste parameters, de aanpassing van de nauwkeurigheid van de verordening een breed scala aan factoren met zich meebrengt, sommige exploitanten gebruiken vaak alleen de pre-inspectiesysteem, deze methode is onwetenschappelijk. Hoewel het voorcontrolesysteem kan voorkomen dat het papier niet op zijn plaats zit, wordt tandrij-grijperpapier veroorzaakt door onbetrouwbare papierstoring en andere problemen, maar als u de nauwkeurigheid van het systeem via het systeem werkelijk wilt aanpassen, moet de diameter van de sonde worden aangepast van ongeveer 1 mm tot 0,1 mm. Van de nauwkeurigheid van het alarm, het feit dat dit niet kan worden bereikt. Daarom moet rekening worden gehouden met de drukrol, papier tijd, zijregeling en andere factoren, de nauwkeurigheid van de verordening aan te passen aan de beste conditie.

Het is erg belangrijk voor een deel van de operator om deze detectiefunctie uit te schakelen voor een automatische doorvouwbare stansmachine, die uitermate gevaarlijk is als de perspassing wordt doorgevoerd. Detectie van normaal en de papierdetectie is gesloten en dan eenmaal op de pers Departement van papier-jam situatie, een paar lagen papier zal direct bovenop geplaatst worden, zal een auto-ongeluk veroorzaken, grote schade aan apparatuur, en het ongeval is heel moeilijk om te gaan met.

Regelmatige vervanging van smeermiddelen, het merk enkele blad automatische stansmachine fabriek documenten zijn zeer strikt smering cyclus tafel, de verschillende onderdelen van de apparatuur vereist smeermiddelen merk, model, met name de vervanging van de smeerolie-cyclus zijn gedetailleerde Claim. In het algemeen, de fundamentele zakelijke ondernemingen in overeenstemming met de eisen van het merk, model om smeermiddelen te kopen, maar per ongeluk op de reguliere vervanging van smeermiddelen. Veel equipment smering management personeel in de vervanging van de olie-cyclus komt eraan, zie de olie in de brandstoftank is nog steeds erg duidelijk, in de kosten van de overweging, om de vervanging van nieuwe smeermiddelen plan op te geven, laat het materiaal blijven lopen.