Auto-voedende Die Cutting Machine is zo'n complexe uitrusting

Met de verbetering van de druktechnologie spelen Auto-Feed Die Cutting Machine in ons leven een steeds belangrijker rol. Auto-feeding Die Cutting Machine is de belangrijkste kracht van afwerkingsapparatuur, waarbij de drukkersindustrie blijft groeien en ontwikkelen, Snijden De vraag naar operaties is ook toegenomen, dus we moeten nauwlettend aandacht besteden aan de werking van de apparatuur, de tijdige detectie van problemen en het oplossen van het probleem. Dan moet de Auto-Feed Die Cutting Machine in de werking van wat het probleem is, er goed op letten?

Tijdens de werking van de apparatuur moeten we de rotatie van de onderdelen tijdig controleren, indien abnormaal, onmiddellijk worden afgesloten om de eliminatie van abnormaal geluid en vervolgens de productie te controleren en aan te passen.

Papier is voornamelijk het probleem in de auto-voedende die-snijmachine voordat u moet controleren of het papier voldoet aan de procesvereisten, of de fout binnen het toegestane bereik.

Operators moeten professionals zijn, niet-operationeel personeel mag de apparatuur niet gebruiken om ongevallen te vermijden.

Auto-voedende Die Cutting Machine zo'n complexe apparatuur, die veel bevestigingsmiddelen moet hebben, zoals stalen schroeven, niet aanhalen, de woorden zullen ervoor zorgen dat de rand van de slijtage of het karton verpletterd wordt enzovoort; Mes schroefdraad indien niet strak, waardoor het proces valt af te vallen.

De ijzeren plaat palpable merken zijn vaak nodig om de site te controleren, als vreemde lichamen onmiddellijk verwijderd moeten worden.

Moet regelmatig de smeerolie installeren voor de werking van het apparaat, controleer regelmatig of de losse schroeven, de verzekeringsschakelaar gevoelig zijn.

Sinds 2002 is China de grootste consument van gereedschapswerktuigen wereldwijd geworden. China's machinebouwindustrie structuur met de ontwikkeling van de automatiseringsindustrie blijven aanpassen, de-cutting machine technologie vooruitgang versnelde ook de realisatie van een duurzame ontwikkeling van de nieuwe weg naar industrialisatie. Met de precisie en efficiëntie van de machine gereedschap, in 2013 zijn de marktvooruitzichten van China's CNC machine tool ook nieuwe veranderingen. Op dit moment zijn de meeste gereedschapsmachines die in ons land worden gebruikt, gewone gereedschapswerktuigen. Het aantal gewone gereedschapsmiddelen is enorm en de beveiligingsproblemen worden gemarkeerd. Daarom worden veiligheidsproblemen een belangrijk obstakel voor de ontwikkeling ervan. Verhoog de veiligheidsprestaties, verbeter de aard van de veiligheid van de machine, om het probleem van een lage graad NC te verhelpen, frequente personeelsverwondingen, een laag veiligheidsniveau, productie-efficiëntie is niet een groot probleem. Na de voltooiing van CNC-gereedschapsmiddelen kan de verwerkingsefficiëntie en automatisering, intelligente mate aanzienlijk verbeteren. Verminder de mogelijkheid om contact op te nemen met gevaarlijke onderdelen; Besturingssysteem en bedieningsinterface meer en meer ergonomische vereisten, kan de foutfactor van de gebruiker effectief verminderen, waardoor het ongeval door het ongeluk wordt verminderd.