Hydraulische Koude Pers Machine zijn zeer veel nodig in het werk

Hydraulische Cold Press Machine zijn een soort machine die nodig is voor het dagelijks werk van de machine. Het vormt de basis voor ons productiewerk en versnelt de ontwikkeling van onze machine-industrie. De hydraulische koelpersmachine leest de gebruiksaanwijzing voordat u de machine gebruikt. Prestatie en correcte werkwijze. We moeten deze machine correct gebruiken om ons meer voordelen te bieden.

Hydraulische Koude Pers Machine hoofdzakelijk door het hydraulische systeem, elektrisch besturingssysteem, drukplaat en lichaamsamenstelling. Het hydraulische systeem bestaat uit een cilinder, een brandstoftank, een oliepomp, een pompmotor, een regelklepblok en een drukmeter. De tank is gevuld met olie, die door de oliepomp wordt verpompt om de pompolie te bedienen. De olie wordt naar de cilinder gestuurd door de buis te verbinden om de cilinder te laten werken. De reliƫfklep kan de pers in het extrusieproces veroorzaken om terugdruk te produceren, een soepele rol te spelen, de elektromagnetische bal. De klep wordt gebruikt om de door het systeem ingestelde druk te houden en de drukmeter wordt gebruikt om de druk te tonen. Het elektrisch besturingssysteem bestaat voornamelijk uit het hoofdschakeling en het stuurcircuit. Het circuit schakelt de automatische schakelaar, de zekering en de AC contactor in om de overbelasting, de kortsluiting, de drukdruk en de ondervoltsbescherming aan de pers te zetten. Motor en de elektromagnetische klep. Het plaatbalanseringsmechanisme bestaat voornamelijk uit een evenwichtig hijsrek, hefwerktuig, roterende as. Vaste rotatie dragende samenstelling, links en rechts twee gebalanceerde rek op de romp. De twee uiteinden van de roterende as zijn vastgemaakt met hefwerktuigen. Beide uiteinden van de roterende as zijn uitgerust met lagers om flexibel te draaien met de roterende as. Wanneer de liftplaat is opgeheven, balanseert het hefwerktuig het rek niet? Draai, zodat de drukplaat in het hefproces altijd evenwichtig is. De plaat bestaat uit een bovenplaat en een onderste plaat. De bovenste en onderste persplaten zijn gemaakt van gelaste profielen en stalen platen. Het werkvlak is afgemaakt door een grootschalige freesmachine om ervoor te zorgen dat het werkvlak glad en glad is. De bovenplaat is verbonden met de cilinderstang van de cilinder, en het opheffen en verlagen van de drukplaat wordt gerealiseerd door de cilinder op te heffen. Onder drukplaat direct gelast op de romp. Het maken van de gehele structuur bevestigd. Fuselage is gemaakt van gelast staal, compacte structuur, goede sterkte.

Hydraulische Cold Press Machine bestaat voornamelijk uit hydraulische systemen, elektrische besturingssystemen, plateaus en romp. Bij het begin van het gebruik moeten we hun veiligheidsvoorwaarden controleren om de veiligheid van onze dagelijkse productie te waarborgen, beter bij de ontwikkeling van onze zware industrie. Alle veiligheidsbeveiligingen kunnen niet worden verwijderd of geopend wanneer de machine loopt. In de operatie om ervoor te zorgen dat het werkvlak glad en ga zo maar door.