Welke soorten stansmachine In Schoenen Industries

Als een toonaangevende schoenen stansmachine ontwerper en fabrikant, Shuoying machines hebben de ontwikkeling van drie modellen voor schoenen industrie:

1.swing arm snijmachine:

13066.png13070.png13075.png

Dit soort snijmachine wordt veel gebruikt in vele schoenen factories.The schommelingsstraal snijpers wordt ook wel zwenkarm snijpers die schommelingsstraal of slingeren head.Just snijdt vormen van schoenen materiaal met een scherp metalen stuk matrijs.

2.Travelling head snijmachine:

13515.png

De bewegende kop snijmachine is geschikt voor het knippen enkelvoudige laag of meervoudige lagen van schoenen materiaal, bijzonder geschikt voor het snijden breed en opgerold materiaal. Voorts is het bijzonder geschikt voor het snijden van delen die kleine matrijzen regelmatige snijden en serieproductie vereisen.

3.Plane snijmachine:

Het vliegtuig snijmachine met grote snijbed Fast het, stil, eenvoudig te bedienen
Het is de veiligheid voor de arbeiders door tweehandbediening van de switch.Most Aziatische klanten willen vliegtuig snijmachine gebruiken voor de productie van schoenen.

14144.png

Lederwaren Making Process

De lederen goederen wordt gebruikt als portemonnee, kaart zak, portemonnee, check folders, de belangrijkste gevallen, kaarthouders, handtassen en andere kleine lederwaren.

1.Die Snijd de leer met gevormde snijden die.There hebben geen stansen pers voor leer voor, De werknemer moet de leer met tools.Now het leer clicker pers vervaardigd door ons kan sterven snijd de leer heel gemakkelijk te snijden en het zal zijn veel sneller dan de leer tools.The cut-out leer is van hoge kwaliteit.
2.Leather en lederen rug behandeling, geolied leer met onderhoud weer, zo lang als gewone leer schoon te maken.
3.Bonding, lijmen of tijdelijke huid lederen dubbele binding.
4.Drilling, bindingspositie van het eerste bit nodig hechtingen slaan. (Zoals portemonnees, portefeuilles en andere structuren)
5.Stitching, naaien met een naald en draad heen en weer.
6.Trimming, naaien rand na hun eerste controle, passen zij consistente rand te verzekeren.
7.Edge, aan de rand correctie keurig geschilderde huid tijdens olie.