Wat heb je nodig bij het installeren stansmachine

Wat heb je nodig bij het installeren stansmachine?

1.First, moeten oppassen om te lezen van de handleiding instructies voor installatie en gebruik van de stansen machine.Note: Voor alle werkzaamheden of onderhoud, moet de machine worden losgekoppeld van het elektriciteitsnet lijn.

2.TRANSPORT EN HANDLING.:the machine op een pallet en bedekt met beschermfolie, of in een open of gesloten houten kist of krat. De kunststoffolie wordt alleen het apparaat te beschermen tegen vocht en stof tijdens transport; het kan de machine niet beschermen tegen banging Tijdens behandeling. De druk wordt met bouten aan de pallet of het krat basis in drie punten.

3.Machine Controles: Om te controleren op eventuele beschadigingen de machine tijdens transport hebben ondergaan, de controle van de toestand van de pers commando (althans van buitenaf) en controleer of olielekkage.

Alvorens het apparaat op de hoofdleiding, controleer dat de spanning gelijk is aan die van het apparaat gedrukt op het plaatje op de elektrische doos. Als de spanning of de frequentie verschilt van die van de belangrijkste lijn, advies vragen bij de fabrikant of de sales agent.

4.Take goed controleren of het inwendige van het te snijden materiaal niet metalen roosters of dergelijke bevatten, die niet alleen de matrijzen beschadigen, maar ook leiden tot gewelddadige splinter vliegen.