Reizende Hoofd Pers Onderhoud

Het is zeer belangrijk om het onderhoud goed te doen, dus dat zou blijven reizen hoofd pers met goede prestaties en service life.The volgende is het meest voor de handmatige bewegende kop pers of reizen hoofd snijmachine.

1. olie pijpverbinding moet worden vergrendeld, zonder olie leakage.In Bovendien zou de olieleiding niet wrijven tegen andere goederen, teneinde eventueel breuk te voorkomen.

2. Controleer de spanning van de ketting keer per maand, en stel schroef momentsleutel.

3.Lubricate de geleidingsstang maandelijkse .Reinig de geleiderail en voeg het smeermiddel elke maand.

4.Replace het smeermiddel van elke 6000 werkuren de vertragingsinrichting. (De smeermiddelprestatie is gelijk aan EP460 (Kg.4.400)

5. De hydraulische olie van de olietank te vervangen en het filternet moet schoon uit elke 8000 uur, of wanneer het geluid van de oliepomp beginnen groter.

Het wordt aangeraden om MOBILE DET 35 of SHELL TELLUS 46 of hydraulische olie gelijkwaardig aan ISO VG 46 gebruiken.

De olietank en filternet worden aangevuld gereinigd het vervangen van de hydraulische oil.The oliepeil moet boven het filter net en vol de olietank toevoegen van het smeermiddel.

6. De reizende hoofd druk is nodig om de elektrische accessoires schoon te houden.

De pers is ten strengste verboden om olie of andere brandbare dingen plakken op de elektrische components.it is ook niet toegestaan om te dekken, pak de elektrische componenten of de elektrische instrument doos door de brandbare dingen, om brand te voorkomen.

7. De machine nodig om de machine schoon en controleer de schroef dagelijks.

8. De machine is nodig om de snijplaat of snijplank over te dragen aan elke week te gebruiken.

9. De machine nodig om de aluminiumplaat draaien en veranderen de richting elke 3 maanden teneinde de slijtage te verminderen.

10.Please uitschakelen van de motor zo veel mogelijk als de machine niet werkt.