Inkoop Shoe Machinery: Onthouden Five Points

Er zijn tal van schoenen machines te koop, hoe je deze gewenste producten te kopen is geen gemakkelijke taak. Soms verkopers en klanten face to face communicatie zal onvermijdelijk zeer verdacht van illusie, de volgende 5 punten in de aanschaf hoop dat een hulp schoenfabrieken kiezen van de juiste schoen machines.

1.Brand: Elke handelaar zal zich richten op hun eigen merk! Brand is een symbool van ondernemers en teamgeest. Brand achter een reeks van kwaliteit, faciliteiten, services.Such als “Shuoying” merk voor schoenen stansen machine.Many beroemde schoenen merk willen gebruiken shuoying schoenen stansmachine voor hun eigen productie.

2.Functions: van de verschijning van spreken, de meeste schoen machines productie-onderneming product uiterlijk op elkaar lijken, maar er is een verschil tussen de werkelijke functie, die nader onderzoek vereist. Leiden vaak tot verschillende functies van uw product kan niet worden verwerkt, of slechts een enkel product te verwerken, veelzijdigheid is niet sterk, en sommigen zullen de kwaliteit van het product beïnvloeden evenals gevoelig te verliezen, dus shuoying stel voor dat je dat de beste manier om te brengen in je eigen samples om het te proberen.

3.Kwaliteit optie: Deze situatie is vrij gespecialiseerd voor klanten, over het algemeen machinaal bewerkte delen in de fabrikant van interne kwaliteitscontrole en assemblage proces kan de normale zorgen (met uitzondering van het dragen van delen), ingekochte onderdelen kan verschillend zijn, als de fabrikanten zijn niet dezelfde kwaliteit voor de accessoires, is het gevoelig voor kwaliteitsproblemen. De configuratie van accessoires, variërend van het niveau van kwaliteit is de belangrijkste reden voor een direct gevolg van de kwaliteit probleem. Korte tijd mag het geen enkel probleem vinden, maar een lange tijd een klein probleem zich voordoet. Dus, in de aankoop van de schoenen machine tegelijkertijd de wens om een grondige binnen te kijken in de configuratie van gekochte onderdelen. Beste manier om aandacht te besteden aan een systematische, algemene behuizing van machines onderdelen zijn gloednieuw, de oorsprong en andere duidelijke tekenen, dus moet letten bij de aankoop van de juiste schoenen machines.

4.Price: de prijs is zeer uitgebreid van alle factoren die hierboven, in het algemeen, fabrikanten berekende kosten. Een winst, terwijl ze de belangen van de klanten zou overwegen, een aantal van de nieuwe producten komen uit de hoge prijs is understandable.The klant kan aandacht besteden aan de prijs, maar het belangrijkste dat de kwaliteit, de functie en service.

5.Others: De rest is een aantal van de details, zoals kracht en prestaties, Vormgeving etc., ook de feitelijke situatie vereist een aantal speciale vereisten. Kijk dan naar de situatie after-sales service, zal de basis staat om wishful producten te kopen