Hoe het instellen van de Cutting Die hoogte en Trial-Cutting Reizende Hoofd Pers

Shuoying Precision Machinery adviseren hoe u het instellen van de stansvorm hoogte en trial-cutting voor reizen hoofd pers model.
1.Place een plastic snijkussen op de bewegende kop drukt worktable.Then plaats de snijmatrijsdelen op de basis place.Make de snijmatrijsdelen op de middenpositie van de bewegende kop.
2. Na het starten van de machine.turn de instelschakelaar na zet twee “cutting” toets tezelfdertijd met de hand, wordt de stempel hoofd naar beneden glijden en druk op de matrijs cutter.Loosen het handvat van slaginstelling, het handvat zal kant naar het lowest.Lock het handvat van de laagste place.Turn van de instelling switch.The perforator pin keert automatisch terug omhoog.
3.Take beneden het mes die.Place materialen af te snijden op de plastic basis plate.Mount het mes die.Simultaneously aandrukken twee ponsen en knippen knoppen op de perforatie pen voor proef snijden.
4. Verwijder de snij die.If de snijmatrijsdelen inserts in de basisplaat te diep, draait de fijnafstelling head clockwise.Then opnieuw monteren van de snijmatrijsdelen een proef-cutting.If het te snijden object niet geheel afgesneden, draait u de fine-tuning head contra-clockwise.Then monteer de snijmatrijsdelen opnieuw voor een trial-snijden tot het object volledig kan worden afgesneden.
5.Tijdens maatregel indien de puncher pin te stijgt high.rotate de opheffing hoogte knop tegen de klok in om zo te verminderen beneden de onnodige vrije slag van reizen en aan de werkende time.If te slaan het mes sterven is niet correct of in geplaatst bij andere noodsituaties, neem dan snel naar beneden drukken van de nood-stop-knop, dan zal de puncher pin terug te tillen.
6.Setting van snijmatrijsdelen afwerkingen.
7.Indien u nog steeds een probleem hebt neem dan contact met ons op.