Snijmachine De ontwikkeling van de toename

(0,1 mm ~ 0,3 mm); incisie zonder mechanische stress, snijmachine geen bramen; hoge precisie bewerking (snijden), de snijkant is klein, de spleet is smal (0,1 mm ~ 0,3 mm), kan niet worden beschadigd, het oppervlak van het materiaal niet beschadigen; NC-programmering, kan willekeurig plan worden verwerkt, u kunt een groot geheel snijplank opmaken, niet nodig om schimmel te openen, economisch en tijdbesparend, kan snijmachinelaser veel metalen materialen snijden, roestvrij staal, koolstofstaal, gelegeerd staal, ijzer, koper, aluminium en andere metalen materialen.

Lasersnijapparatuur wordt meestal gebruikt in de structuur van het brugtype, vrijdragend, het midden van de omgekeerde straal. Maar met de laser-verwerking van toepassingen op de high-speed, Cutting Machine met hoge snelheid, hoge stabiliteit van de ontwikkelingseisen en besturingstechnologie ontwikkeling, portaal structuur met zijn unieke structurele voordelen om 's werelds mainstream modellen te worden, maar ook veel bekende merk lasersnijmachine Het type structuur dat door de fabrikant wordt gebruikt.

Fiber lasersnijapparatuur in de metaalplaatsnijtoepassingen, in vergelijking met de traditionele CO2-lasersnijmachine, de verandering bevindt zich buiten het optische pad, snijmachine snijkop, hulpgas. De laser kan rechtstreeks worden verzonden naar de snijkop door de optische vezel, de optische weg is stabiel en betrouwbaar om de consistentie van het hele frame te waarborgen, en de machine heeft niet nodig buiten het optische pad om het gas te beschermen, zal niet worden uitgerust met luchtcompressor en ander verwerkingssysteem; laser naar de snijkop na collimatie, focussering kan meestal worden geconfigureerd brandpuntsafstand 125 mm of 200 mm focusseerspiegel, focusseerlens en mondstuk moeten worden uitgerust met beschermende lenzen om te voorkomen dat de focusspiegel vervuilt; Snijmachine fiberlaser heeft een goede scherpstellingsprestatie, korte focus, smalle snijbreedte (tot 0,1 mm), hogere snelheid, geschikt voor snel snijden van de dunne plaat.

CNC-bewerkingsmachines vaak gebruikt in verschillende lineaire asaandrijving kogelomloopspindel, tandheugel, lineaire motor. Ball schroef wordt meestal gebruikt in de lage snelheid kleine reis CNC-bewerkingsmachines; tandheugel wordt veel gebruikt om hoge snelheid, grote reizen te bereiken; lineaire motor gebruikt in hoge snelheid, snijmachine hoge versnelling, een speciale structuur van CNC-bewerkingsmachines. Bovendien is het tandheugelstelsel verdeeld in twee soorten rechte en spiraalvormige tanden. Spiraalvormige tanden ten opzichte van de rechte tanden, groter ingrijpingsgebied, versnelling en heugelaandrijving zullen stabieler zijn.

Gantry-achtige structuur van de lasersnijmachine heeft twee bewegingsvormen, één is om het portaal te verplaatsen maar de tafel is gefixeerd, de tweede is het portaal dat is gefixeerd en de tafel die moet worden verplaatst. Voor grootformaat, hoge snelheid en hoogwaardige lasersnijmachines, meestal met behulp van de eerste vorm, snijmachine, omdat de tafel met de werkstukbeweging niet geschikt is voor snel en dik plaat snijden. De bilaterale aandrijving zorgt ervoor dat de straal in balans is en de straal synchroon loopt. En sommige fabrikanten van lasersnijden machine met behulp van brug eenzijdige aandrijving, servomotor geïnstalleerd in het portaal een uiteinde, snijmachine en dan door een lange as zal rijden naar het andere uiteinde, om dubbele tandheugelaandrijving, single servomotor aandrijving te bereiken. Unilaterale aandrijving maakt de balken aan beide uiteinden van de kracht asymmetrie, die de synchronisatie nauwkeurigheid beïnvloeden, verminderen de dynamische prestaties van de machi