Plastic Swing Arm snijmachine

Plastic Swing Arm snijmachine
Productdetails

GEBRUIK EN FUNCTIES

Het is geschikt voor het snijden van allerlei soorten enkellaags of meerlagig leer, plastic, karton, stof en andere niet-metalen materialen met een klein oppervlak door de snijmatrijs. Het is een ideale snij-uitrusting voor schoenen, tassen en koffers, kleding, auto-, artware-, verpakkings-, elektronen- en andere industrieën.

1. Twee snijdende wijzen om te kiezen: (I) stepless aanpassing met kleine druk (P); (Ⅱ) Het is niet nodig om de hoogte van de snijmatrijs in te stellen vanwege het ontwerp met intelligente druk (T) feedback, de hoogte van de snijmatrijs heeft geen effect op de snijdiepte en elk snijpunt kan een ideaal snijresultaat krijgen.

2. De kolom is voorzien van zelfsmerende systeem van dubbele olie circuit statische druk ondersteuning die operator meer gemakkelijk en gratis in werken.

3. Belangrijkste onderdelen met behulp van geïmporteerde onderdelen van hoge betrouwbare kwaliteit, met minder ruis, een hoog rendement en energiebesparing.

4. Het werken met beide handen, verzekert hoge veiligheid van exploitanten.

Max. snijmachine

270KN

Lijn verstelbereik

0-100mm

Bereik tussen de werktafels

45-145mm

Grootte van zwenkarm

500 * 500mm

Grootte van lagere werktafel

1000 * 500mm

Motorkracht

1.5KW

Algemene dimensie

1000 * 1000 * 1400mm

Totale gewicht

980kg


Onder die beroemde fabrikanten van de schommelingswapensnijmachines, is Shuoying Precision Machinery een concurrerende gouden snijmachine van het schommelingswapen scherpe machine in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek