Neem contact op met ons+8613961933676

Zoek
Stoffen zwenkarmsnijmachine

Stoffen zwenkarmsnijmachine

Beschrijving

De machine is geschikt voor het snijden van één laag of meerdere lagen leer, plastic, karton, stof en andere materialen door een snijder te vormen. Het is een ideaal snijapparaat voor schoenmakerij, bagage en bagage, kleding, auto, kunst, verpakking, elektronica en andere industrieën.

Share:

content_1

Content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Gebruik en kenmerken

De machine is geschikt voor het snijden van één laag of meerdere lagen leer, plastic, karton, stof en andere materialen door een snijder te vormen.
Het is een ideaal snijapparaat voor schoenmakerij, bagage en bagage, kleding, auto, kunst, verpakking, elektronica en andere industrieën.

1. Er zijn twee soorten snijmodi voor selectie. Het eerste type is de regeling van kleine druktorens. Het tweede type is dat het snijden een intelligente drukfeedback-ontwerpfunctie aanneemt zonder de noodzaak om het snijpunt in te stellen. De hoogte van de stansmachine heeft geen invloed op het snijden en een ideaal snijeffect kan worden verkregen vanaf elk snijpunt.

2. Door een statisch smeersysteem met dubbele olieweg, maakt de verticale kolom het werk van de operator eenvoudiger, flexibeler en zorgeloos.

3. De hoofdfittingen zijn gemaakt van geïmporteerde assemblages van hoge kwaliteit, die kenmerken hebben zoals betrouwbare kwaliteit, laag geluidsniveau, hoge efficiëntie en energiebesparing.

Max. Snijmachine

220kN

Slagaanpassingsbereik

0-70mm

Bereik tussen de werktafels

35-105mm

Grootte van de zwenkarm

360-430mm

Grootte van de onderste werktafel

900 * 430mm

Motorkracht

1.1KW

Algemene dimensie

900 * 900 * 1350mm

Totale gewicht

680kg


producten

Neem contact met me op als je de video van de persmachine nodig hebt.

Opmerking: We kunnen de machine volgens uw specifieke bestelling maken, bijvoorbeeld de kleur, de motorinformatie, de werktafel enz.