Cork Yoga Pad Matrijzensnijmachine

Cork Yoga Pad Matrijzensnijmachine
Productdetails

GEBRUIK EN KARAKTERS:
1. De machine is breed toepasbaar voor het snijden van niet-metalen materialen in verschillende industrie├źn door stansmachine. Bijvoorbeeld leer, rubber, plastic, plastic verpakkingen, textiel en chemische vezels etc.
2. Keur dubbele oliecilinder, nauwkeurig dubbel-onstabiel drijfstangmechanisme goed, dat kan garanderen dat de scherpe diepte bij elke scherpe positie hetzelfde is.
3. Met speciaal het plaatsen mechanisme, en uitgerust met die snijder en scherpe die diepte het plaatsen, de reisaanpassing is eenvoudig en nauwkeurig.
4. Het drukbord van snijden snijdt het langzame knipsel wanneer het de matrijzensnijder contacteren, die kan maken dat er geen groottefout tussen de bovenste laag en de laagste laag van gesneden materialen is.
5. Het automatische smeersysteem met automatische olievoorziening garandeert machineprecisie en verlengt de levensduur van de machine.
6. De bewerking is arbeidsbesparend en eenvoudig, met een lage storing, sterk snijvermogen en hoge snijsnelheid.
7. Gebruik met twee handen zorgt voor een hoge veiligheid.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIE


Maximale snijkracht

200tons

Lijn verstelbereik

0-160mm

Bereik tussen de werktafels

50-210mm

Grootte van het bovenste drukbord

1600 * 1100mm

Grootte van lagere werktafel

1600 * 1120mm

Hoofdmotorvermogen

11kW

Elektrische voedingsspanning

als optioneel

Type aandrijving

hydraulisch

hydraulische olie

46 # of 68 #

Machinekleur

zoals gevraagd

4.jpg

2.jpg

ONS BEDRIJF

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd is gespecialiseerd in het maken van hydraulische snijmachine, stansmachine, koude persmachine, hoge snelheid snijmachine, multi-blade zaagmachine, embossing machine en dergelijke andere precisie-machine en algemene machine. Ons bedrijf heeft een oppervlakte van 14000m2, als een grote onderneming in deze industrie, hebben we een krachtige technische werking, complete productie-apparatuur, mooie omgeving en handige vervoersconditie. Ons bedrijf is gevestigd in Yancheng City Dagang Industry Zone van de provincie Jiangsu en deze stad wordt genoemd als "China Shoe Machinery City", die deel uitmaakt van de National Spark Technology Concentration Area.

Welkom in ons bedrijf!


Onder die beroemde kurk yoga stootkussen stansmachine fabrikanten, Shuoying Precision Machinery is een concurrerende cork yoga pad stansmachine gouden leverancier in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek