25T enkele cilinder vliegtuig sterven snijmachine

25T enkele cilinder vliegtuig sterven snijmachine
Praat nu
Productdetails

Onder deze beroemde 25t enkele cilinder vliegtuig sterven snijden machinefabrikanten is Shuoying precisie machines een concurrerende 25t enkele cilinder vliegtuig sterven snij machine gouden leverancier in China. Bij ons kunt u producten van CE gecertificeerd.

Enkele cilinder vliegtuig sterven snijmachine
Model: SY-3/25

GEBRUIK EN FUNCTIES

Het is geschikt voor het snijden enkellaags of meerlaags van leer, plastic, rubber, canvas, nylon, karton, vacuüm vormen, samengestelde materialen, EVA-schuim, verpakking, alle soorten synthetische materialen en etc. door het snijden sterven.
1. het begeleiden voor opwaartse en neerwaartse beweging van de bovenste snijplank is afhankelijk van de geleidingen aan beide zijden bekleed met goed leidende effect, waardoor het parallellisme tussen de bovenste & onderste werktafels.
2. uitgerust met centrale olievoorziening automatische systeem smeerolie en zelfsmerende invloed tussen de belangrijkste as en base Asstoel, te verminderen de schuurweerstand en verlengen van de levensduur van de machine.
3. voorzien van het werken van hout pull bord, die ervoor kan zorgen dat voeding in & uit de materialen gemakkelijk met goede veiligheid.
4. werken met beide handen, zorgt voor een hoge veiligheid van exploitanten.

TECHNISCHE PARAMETERS

Max. snijden van kracht

250kN

Snijsnelheid

0,10 m/s

Verstelbereik van de beroerte

0-100mm

Variëren tussen de tabellen werken

50-150mm

Grootte van bovenste snijplank

1600 × 500 mm

Grootte van lagere werktafel

1600 × 550 mm

Motorvermogen

2,2

Globale dimensie

186 × 650 × 1580

Totaalgewicht

1400kg



Onderzoek