Beide zijden gordels Auto-voeding PLC hete sterven Machine snijden

Beide zijden gordels Auto-voeding PLC hete sterven Machine snijden
Productdetails

Onder deze beroemde beide zijden gordels auto-voeding plc hete sterven snijden machinefabrikanten, Shuoying precisie machines is een concurrerende beide zijden gordels auto-voeding plc hete sterven snijden machine gouden leverancier in China. Bij ons kunt u producten van CE gecertificeerd.

beide zijden riemen Auto-voeding PLC hete sterven snijmachine
Machine Model: SY-3/200
Het is geschikt voor het knippen en zegel niet-geweven stof en andere auto interieur decoratie materiaal. terwijl de machine is het knippen van de stof, het verzegelen ook de randen van het product.
1. de heeft twee soorten machine lijn instelling-modus (automatische en handmatige), wanneer u wijzigt de die-cut mes, u hoeft niet de lijn door handmatig instellen.
2. beide zijden rubber riemen voeding apparaat. ze kunnen het weefsel voeden in machine werkend gebied voor het snijden. en het kan de stof uit voeden na het uitsnijden. het bespaart arbeid van de werknemer.
3. Automatische web kant systeem apparaat, kan het maken van de stof in het werkgebied van de machine met de juiste richting gaan.
4. de olie koeler apparatuur. het is nuttig om te koelen van de olie temperatuur beneden zelfs de machine werkt in de zomer.
5. de PLC en ontroerende scherm apparaten, zij de machine nauwkeuriger kunnen maken en de machine kan werken in de automatische stand.
6. de verwarming temperatuurregeling, kan de verwarming gematigde Informaticacontrole en de temperatuur vanaf uw vereisten aanpassen.
7. via de veiligheid raspen zorgt voor hoge veiligheid van exploitanten.

TECHNISCHE PARAMETERS

Max. snijden van kracht

2000kN

Snijsnelheid

0,08 m/s

Voeding snelheid

0.10-0.50m/s

Verstelbereik van de beroerte

0-160mm

Variëren tussen de tabellen werken

30 — 190 mm

Grootte van bovenste snijplank

1600 × 1100 mm

Grootte van lagere werktafel

1600 × 1120 mm

Motorvermogen

11KW

Globale dimensie

2700 × 4200 × 1850 mm

Totaalgewicht

11000kg

Onderzoek