Neem contact op met ons+8613961933676

Zoek
Volautomatische vloer materiaal snijmachine

Volautomatische vloer materiaal snijmachine

Beschrijving

GEBRUIK EN KARAKTER: De machine wordt veel gebruikt voor het snijden van verschillende niet-metalen materialen in industrieën zoals leer, plastic, plastic verpakking, doek, schuimplaten, tapijten, vloeren en enz. Door het vormen van de snijder. 1. Het mechanisme van dubbele oliecilinder, nauwkeurige gids met vier kolommen en automatische ...

Share:

content_1

Content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

GEBRUIK EN KARAKTER:
De machine wordt veel gebruikt voor het snijden van verschillende niet-metalen materialen in industrieën zoals leer, plastic, plastic verpakking, doek, schuimplaten, tapijten, vloeren en etc. door het vormen van een snijwerktuig.
1. Het mechanisme van dubbele oliecilinder, precieze vierkolomsgeleiding en automatische uitbalancering van de dubbele verbindingsstang kan ervoor zorgen dat deze de hoge snijkracht bereikt en dezelfde snijdiepte van elke positie garandeert.
2. Gebruik PLC computer touch screen om procedures, servo motor driver transportsysteem, verzekeren voeden nauwkeurige bereik, met stabiele rijsnelheid.
3. Snijd materiaal dat in een transportband wordt ingevoerd en afgevoerd, en realiseer een transportband in direct materiaal snijdende actie.
4. Het speciale instelmechanisme maakt de rijafstelling eenvoudig en nauwkeurig in combinatie met stansmachine en snijdiepte.
5. Wanneer de snijplank omlaag wordt gedrukt om contact te maken met de snijplotter, heeft deze automatisch en langzaam gesneden om geen fouten in de grootte te maken tussen de bovenste laag en de onderste laag van de gesneden materialen.
6. Het automatische oliesysteem met centrale olietoevoer garandeert de levensduur en precisie van de machine.
7. Speciale specificatie kan orde zijn, voldoen aan de behoeften van verschillende klanten

Machine show
We zijn anders dan anderen: machines van goede kwaliteit zijn van onderdelen van goede kwaliteit.

Beste service:
1. We hebben professionele team om verschillende soorten rolvormmachines voor onze klanten, van ontwerpen, verwerken, assembleren, debuggen, levering.
2. U kunt uw mannen naar onze fabriek sturen. We zullen hen leren hoe ze de machine moeten bedienen zonder trainingskosten.
3.Actually is er nog een goedkope en gemakkelijke manier om te kiezen. Elke machine verlaat onze fabriek met een gebruiksaanwijzing. U kunt het manaul eerst lezen en vertrouwd raken met de machine. Dan kunnen we een video-oproep krijgen en u online leren hoe u de machine moet bedienen.
4.Apart van de bovenstaande training, bieden wij ook 1 jaar garantie voor alle gemakkelijk kapotte onderdelen van de machine voor gratis en complete technische serviceondersteuning.

5.jpg

Als er zich problemen voordoen met de machine, bieden we in één keer een oplossing.
Ik hoop dat we win-win relaties kunnen vestigen in de nabije toekomst!


Van die beroemde volledig automatische fabrikanten van vloermateriaalsnijmachines, is Shuoying Precision Machinery een concurrerende volledig automatische leverancier van de vloer materiële snijmachine gouden in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.