Conveyor Belt Auto Feeding Plane Cutting Press

Conveyor Belt Auto Feeding Plane Cutting Press
Productdetails

De machine wordt veel gebruikt voor het snijden van verschillende niet-metalen materialen door het vormen van snijder, zoals: leer, plastic, plastic verpakking, doek, schuimplaten, tapijten, vloeren en etc. Onze fabriek is gecertificeerd door CE, ISO en SGS.
1. Het mechanisme van dubbele oliecilinder, precieze vierkolomsgeleiding en automatische uitbalancering van de dubbele verbindingsstang kan ervoor zorgen dat deze de hoge snijkracht bereikt en dezelfde snijdiepte van elke positie garandeert.
2. Gebruik PLC computer touch screen om procedures, servo motor driver transportsysteem, verzekeren voeden nauwkeurige bereik, met stabiele rijsnelheid.
3. Het voeden en lossen om te worden gesneden materiaal allemaal in een transportband en een transportband in direct materiaal snijdende actie te realiseren.
4. Het speciale instelmechanisme maakt de rijafstelling eenvoudig en nauwkeurig in combinatie met stansmachine en snijdiepte.
5. Wanneer de snijplank naar snijplotter gaat, kan deze het materiaal automatisch en langzaam snijden. Het zorgt ervoor dat er geen maatfout is tussen de bovenste laag en de onderste laag materialen.
6. Het automatische oliesysteem met centrale olietoevoer garandeert de levensduur en precisie van de machine.
7. Speciale specificatie kan orde zijn, voldoen aan de behoeften van verschillende klanten.

Maximale snijkracht

1000 kN

Reikwijdtebereik

0 - 130 mm

Bereik tussen de werktafels

60- 190 mm

Grootte van het bovenste drukbord

1600 × 980 mm

Grootte van lagere werktafel

1600 × 1000 mm

Motorkracht

11kW

Frequentie, spanningsfase

enkel- of driefasen 220 / 380V

Netto gewicht

5800kgs

Bruto gewicht

5850kgs

Dimensie

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Onder die beroemde fabrikanten van het de Transportbandpers van het Transportband Autovoertuig, is de Precisie Machines van Shuoying een concurrerende leverancier van het het Voersnijpers gouden transportband van de Transportband Autovoedsel in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek