Automatische voer Tapijt snijmachine

Automatische voer Tapijt snijmachine
Productdetails

Automatische voer Tapijt snijmachine

1. De machine is breed toepasbaar voor het snijden van niet-metalen materialen in verschillende industrieën door stansmachine. Bijvoorbeeld leer, rubber, plastic, tapijt, plastic verpakkingen, textiel en chemische vezels etc.

2. De rubberen roller pneumatische materiaal drukken of handmatige materiaal drukken is aangenomen. De computer kan de transversale bewegingsafstand van de snijkop en de aanvoerafstand van de aandrukrol automatisch regelen.

3. Keur dubbele oliecilinder, nauwkeurig dubbel-onstabiel drijfstangmechanisme goed, dat kan waarborgen dat de scherpe diepte bij elke scherpe positie hetzelfde is.

4. Met speciaal het plaatsen mechanisme, en uitgerust met die snijder en scherpe die diepte het plaatsen, de reisaanpassing is eenvoudig en nauwkeurig.

  5. Het drukbord van snijden snijdt het langzame knipsel wanneer het de matrijzensnijder contacteert, die kan maken dat er geen groottefout tussen de bovenste laag en de laagste laag van gesneden materialen is.

  6. Het automatische smeersysteem voor de olievoorziening garandeert machineprecisie en verlengt de levensduur van de machine.

  7. De bewerking is arbeidsbesparend en eenvoudig, met een laag defect, een sterk snijvermogen en een hoge snijsnelheid.

  8. Gebruik met twee handen zorgt voor een hoge veiligheid.

 

voordelen:

1. snel, stil en eenvoudig te bedienen.

2.Alle standaard matrijsconstructies kunnen worden gebruikt - bandstaal, houtvorm of gesmeed staal. 3. Hoofddoorlaat voor een moeiteloze bediening.

4. Eenvoudige, nauwkeurige matrijsinstelling en aanpassing van het daglicht.

5. Stille, trillingsvrije werking

6. Gebruikt een hydraulisch omlaag en hydraulisch opklapsysteem voor een gelijkmatige snijdiepte.

7. Hoge snelheid.

8. Die hoogte en materiaalhoogte kunnen snel worden ingesteld.

9. Snijd materialen in enkele of meerdere lagen.

10. Compleet met hoogwaardige polypropyleen snijplank en bedieningshandleiding.


2.jpg

3.jpg


Onder die beroemde automatische voedende fabrikanten van de tapijtsnijmachine, Shuoying Precision Machinery is een concurrerende automatische het voeden de gouden leverancier van de tapijtsnijmachine in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek