Neem contact op met ons+8613961933676

Zoek
Automatische voering Tapijt snijmachine

Automatische voering Tapijt snijmachine

Beschrijving

De machine is breed toepasbaar voor het snijden van niet-metalen materialen in verschillende industrieën met behulp van die cutter. Bijvoorbeeld leer, rubber, plastic, tapijt, plastic verpakkingen, textiel en chemische vezels etc.

Share:

content_1

Content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Automatische voering Tapijt snijmachine

1. De machine is breed toepasbaar voor het snijden van niet-metalen materialen in verschillende industrieën door matrijzensnijder. Bijvoorbeeld leer, rubber, plastic, tapijt, plastic verpakkingen, textiel en chemische vezels etc.

2.Het rubberen roller pneumatische materiaal drukken of handmatig materiaal drukken wordt aangenomen. De computer kan automatisch de transversale bewegingsafstand van de snijkop en de invoerafstand van de drukrol regelen.

3. Keur dubbele oliecilinder goed, nauwkeurig dubbel-zwengel drijfstangmechanisme, dat kan garanderen dat de snijdiepte bij elke snijpositie hetzelfde is.

4. Met een speciaal instelmechanisme en uitgerust met matrijzensnijder en snijdiepte-instelling, is de verplaatsing eenvoudig en nauwkeurig.

5. De persplaat van het snijden voert langzaam snijden uit wanneer deze in contact komt met de matrijzensnijder, hetgeen kan maken dat er geen groottefout is tussen de bovenste laag en de onderste laag gesneden materialen.

6. Het centrale automatische smeersysteem van de olietoevoer garandeert machineprecisie en verlengt de levensduur van de machine.

7. De bediening is arbeidsbesparend en eenvoudig, met een lage storing, sterke snijkracht en hoge snijsnelheid.

8. Bediening met twee handen zorgt voor een hoge veiligheid.


voordelen:


1. snel, stil en eenvoudig te bedienen.

2.Alle standaard matrijsconstructies kunnen worden gebruikt - stripstaal, houtvorm of gesmeed staal. 3.Powered head traverse voor moeiteloze bediening.

4. Eenvoudige, nauwkeurige matrijsinstelling en daglichtaanpassing.

5. Stille, trillingsvrije werking

6. Gebruikt een hydraulisch omlaag en hydraulisch omhoog systeem voor een gelijkmatige snijdiepte.

7. Hoge snelheid.

8. Matrijshoogte en materiaalhoogte kunnen snel worden ingesteld.

9. Snijd materialen in enkele of meerdere lagen.

10. Compleet met hoogwaardige polypropyleen snijplank en bedieningshandleiding.


2.jpg

3.jpg