Automatische blisterverpakkingssnijmachine

Automatische blisterverpakkingssnijmachine
Productdetails

Automatische blisterverpakkingssnijmachine

Gebruik en kenmerken  
1. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het snijden van blaar, kunstleer, plastieken, rubbers, nylon, karton, gelamineerde materialen, schuim en diverse synthetische materialen.
2. PLC-besturingssysteem garandeert eenvoudige bediening en massaproductie.
3. Arbeidsbesparend: automatische stansmachine voor PP-blisterverpakking heeft slechts twee werknemers nodig om het te bedienen.
4. Kleine motor, kleine oliepomp, elektrische en oliebesparing. De machine is uitgerust met een smeersysteem om slijtage te verminderen en de levensduur te verlengen.
5. 24V laag speciaal speciaal controlesysteem.
6. Onderste grens van de slag wordt gecontroleerd door een time-lapse circuit met hoge precisie, zodat het producten van hoge kwaliteit kan maken.
7. Producten met verschillende hoogtes kunnen tegelijkertijd worden vervaardigd.
8. Producten met speciale specificaties zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Machine voordelen   
1. Dubbele drijfstangbalans en hydraulische aandrijving. Alle bewegende delen hebben een automatisch smeersysteem, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd en de snijdieprecisie wordt verbeterd.
2. Het bovenste drukbord komt snel naar beneden en als het zich in de buurt van de snijmal bevindt, wordt het automatisch langzamer. Aldus zullen de bovenzijde en de onderzijde van de materialen nauwelijks enig verschil in grootte hebben.
3. De speciaal ontworpen machineconstructie vermijdt olielekkage.
4. Vliegwiel energieopslagtechnologie helpt bij het realiseren van hoge druk snijden, waardoor energie wordt bespaard. De olietemperatuur zal niet stijgen.
5. Het mechanisme voor het instellen van de slag kan de maaihoogte gemakkelijk en precies instellen op basis van verschillende snijmallen.
6. De belangrijkste verzegelende elementen worden gemaakt in Duitsland. Belangrijke hydraulische onderdelen en elektrische apparaten worden geïmporteerd en hebben een lange levensduur.
7. Na hoogfrequente uitdoving, zal het omringende oppervlak van cilinderstaaf hard verchroomd worden geplateerd, verlengend de levensduur van de machine.
8. Het hydraulische systeem keurt autoolie goed die snelheid bevordert die cilinder verbetert. Tijdens het werken daalt het snel en staat de hydraulische pomp in de uitlaadtoestand. Het produceert minder warmte en kan lange tijd continu werken.

 

Machinebeelden

9.jpg

10.jpg

Van die beroemde fabrikanten van snijmachines voor automatische blisterverpakkingen, is Shuoying Precision Machinery een concurrerende automatische leverancier voor het snijden van blisterverpakkingen in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek