Auto Feeding Clicker Press voor groot batchmateriaal

Auto Feeding Clicker Press voor groot batchmateriaal
Productdetails

Gebruik en functies
Het is geschikt voor het direct snijden van enkellaagse of meerlaags leer, rubber, vilt, textiel, nylon, textiel, tapijt, reinigingsbenodigdheden en andere materialen door de snijmatrijs op het oppervlak van de transportband voor het automatisch voeden en groot batchproductie en continu snijden.
1. PLC touchscreen programmabesturing, het heeft twee soorten snijmatrijs instellingsmodus (automatisch en handmatig) om te kiezen voor snijden.
2. Speciale PU circulaire transportband met rugrubber automatische toevoer en continu snijmechanisme, het kan de snijefficiƫntie verbeteren.
3. Handmatige aanpassing kooien apparaat van vier kolommen, die effectief kan de snijdiepte.
4. Dubbele oliecilinders, precieze vierkoloms auto-balancerende linkstructuur, die een uniforme snijdiepte van elke snijpositie kan garanderen.
5. Wanneer de bovenste snijplank naar beneden valt en de snijmatrijs raakt, kan deze automatisch het snijden vertragen om van het snijmateriaal geen maatfout tussen de bovenste en onderste lagen te maken.
6. Uitgerust met centrale olietoevoer automatisch smerend systeem, om werkende precisie te verzekeren en de levensduur van machine te verlengen.
7. Bij het zagen zorgt het gebruik van het veiligheidsraster voor een hoge veiligheid van de bedieners.

technische parameters

Maximale snijkracht

1000 kN

Reikwijdtebereik

0 - 130 mm

Bereik tussen de werktafels

60- 190 mm

Grootte van het bovenste drukbord

1600 * 980mm

Grootte van lagere werktafel

1600 * 1000 mm

Motorkracht

11kW

Frequentie, spanningsfase

enkel- of driefasen 220 / 380V

Netto gewicht

5800kgs

Bruto gewicht

5850kgs

Dimensie

3850 * 2400 * 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Onder die beroemde auto voeden clicker voor grote partij materiaal fabrikanten, Shuoying Precision Machinery is een concurrerende auto voeden clicker voor grote partij materiaal gouden leverancier in China. U kunt bij ons CE-gecertificeerde producten krijgen.
Onderzoek