Auto-voeden door bloedsomloop Conveyer Belt sterven snijmachine

Auto-voeden door bloedsomloop Conveyer Belt sterven snijmachine
Productdetails

Onder de bekende auto-voeden door bloedsomloop conveyer belt sterven snijden machinefabrikanten, Shuoying precisie machines is een competitieve auto-voeden door bloedsomloop conveyer belt sterven snij machine gouden leverancier in China. Bij ons kunt u producten van CE gecertificeerd.

Auto-voeden door bloedsomloop transportband riem sterven snijmachine
Model: SY-3/200

GEBRUIK EN FUNCTIES
Het is geschikt voor het direct knippen enkellaags of meerlaags van leder, rubber, vilt, stof, nylon, textiel, tapijt, reinigen van leveringen en andere materialen door het snijden sterven op het oppervlak van de transportband voor auto-voeding en grote-batch productie & continue snijden.
1. PLC touch screen programma controle, zijn er twee soorten snijden sterven instelling modus (automatische en handmatige) om te kiezen voor het snijden.
2. speciale PU circulaire lopende band met terug rubberen roll auto-voeding & continue snij-inrichting, het kan verbeteren van de efficiëntie van het snijden.
3. handleiding aanpassen kooien apparaat van vier kolommen, die effectief de manier de diepte snijden bepalen kan.
4. dubbele olie cylinders、precision vier kolommen auto-balancing linkstructuur, die uniforme snijden diepte van elke afsnijpositie kan garanderen.
5. Wanneer de bovenste snijplank druppels neer en snijden sterven raakt, kan het automatisch langzaam snijden zodat het materiaal snijden geen Streamgrootte fout tussen de bovenste en onderste lagen.
6. uitgerust met centrale olie automatische smerende systeem voor energievoorziening, verlengen de levensduur van de machine te waarborgen werken precisie.
7. Wanneer het snijden, met behulp van de veiligheid raspend aan zorgt voor hoge veiligheid van exploitanten.

TECHNISCHE PARAMETERS

Max. snijden van kracht

2000kN

Snijsnelheid

0,08 m/s

Voeding snelheid

0.10-0.50m/s

Verstelbereik van de beroerte

0-160mm

Variëren tussen de tabellen werken

50-210mm

Grootte van bovenste snijplank

1600 × 1100 mm

Grootte van lagere werktafel

1600 × 1120 mm

Motorvermogen

11KW

Globale dimensie

2700 × 4200 × 1850 mm

Totaalgewicht

11000kg

Onderzoek