Schermbeveiliging Snijpomp Swing Arm Cutting Machine

Schermbeveiliging Snijpomp Swing Arm Cutting Machine
Productdetails

Swing arm snijmachine Model SYJ-2C / 22 SYJ-2C / 27 is ideaal machine type voor het maken van een schermbeschermer. Schermbeveiliging Snijpers Schommelarmmachine kan worden gebruikt voor het snijden van kunststof. Schermbeveiliging snijpers schommelarm snijmachine vervaardigd door shuoying precisie machines is hete verkoop product.


GEBRUIK EN KENMERKEN

Het is geschikt voor het snijden van allerlei single layer of multi-layer leer, plastic, karton, stof en andere kleine niet-metallische materialen door de snijmatrijs. Het is een ideale snijinrichting voor schoenmakerij, tas en koffer, kleding, auto, kunstwerk, verpakking, elektronen en andere industrieën.

1. Twee snijmodi om te kiezen: (I) kleine druk (P) staploze aanpassing; (Ⅱ) Het is niet nodig om de hoogte van het snijden te sterven door gebruik te maken van intelligente druk (T) feedback ontwerp, de hoogte van de snijmatrijs heeft geen effect op het snijden Diepte en elk snijpunt kan het ideale snijresultaat krijgen.

2. De kolom is voorzien van een zelfsmeersysteem van dubbele oliecircuit statische drukondersteuning waardoor de operator makkelijker en vrij in werking is.

3. Belangrijkste onderdelen met hoge betrouwbare kwaliteit geïmporteerde onderdelen, met lager geluidsniveau, hoog rendement en energiebesparing.

4. Werken met beide handen zorgt voor een hoge veiligheid van de exploitanten.

TECHNISCHE PARAMETERS

Max. Snijkracht

22T / 2 2 0kN

27T / 270kN

Snijsnelheid

0,15 m / s

Stroke aanpassingsbereik

0-70 mm

0-100mm

Bereik tussen de werktafels

3 5-1 0 5mm

45-145mm

Grootte van de swingarm

36 0 × 430 mm

50 0 × 500mm

Maat van onderste werktafel

9 00 × 43 0mm

1000 x 500mm

Motorkracht

1,1 kW

1,5 kW

Machine dimensie

900 × 90 0 × 1350 mm

1000 × 100 0 × 1400 mm

Nettogewicht

680kg

980kg


Opmerking: Voor andere typen snijmachine raadpleegt u de volgende series:

1, Swing arm snijmachine

2, Precision vierkolom vlakke snijmachine

3, reisschaarmachine

4, Hydraulische afnemende hoofd snijmachine

5, Multiform automatische voeding PLC snijmachine

6, Snijmachine

Shuoying machine worden veel gebruikt in vele industrieën, waaronder:

Vloer materiaal, auto interieur decoratie onderdeel, schuim & rubber, verpakking, schuurmiddelen, kunststof en leer, kleding en textiel, schoeisel & hoed, elektronica etc.


Onder die beroemde schermbeschermer snijpers swingarm snijmachines fabrikanten, is Shuoying Precision Machinery een competitieve schermbeveiliging snijpers swing arm snijmachine gouden leverancier in China. U kunt CE-gecertificeerde producten van ons krijgen.
Onderzoek